'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановні! Скільки аркушів у постанові ОАС м.Києва у спра...  (Прочитано 2558 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановні! Скільки аркушів у постанові ОАС м.Києва у справі 8/131 від 24 січня 2008 та ухвалі КААС від 09 січня 2009? Сьогодні був у ОАС у неруючій апаратом - секретарем голови суду. Здав заяву на копіювання цих рішень. Отримав відповідь, що я повинен принести повістку до районного суду, в якому розгл\\дається справа, яка стосується цих рішень. Є надія їх отримати. Повістку отримав, правда без печатки. Печатку ставлять після засідання суду! В Шевченківському суді виникли питання. Голова суду каже, що пришле мені відмову на мою заяву, бо вона вважає, що справа за участі Кулі Віктора Івановича про скасування розпорядження КМДА N 641 не стосується моєї справи, де на підставі цього розпорядження ЖЕК вимагає з мене гроші через суд! Доведеться оскаржувати її відмову та звертатися до шановного Віктора Івановича.
Записаний

Влад

• Гість

Я оплатив за 10 аркушів: 5 за постанову ОАС і 5 за ухвалу КААС. Я друкував з вашого сайта. підрахував, що цього достатньо!?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Здається, насправді по 6 аркушів. Точну кількість я повідомляв на Форумі в одній з відповідей на аналогічне запитання. Для отримання копії рішення і ухвали Апеляційного суду в Шевченківському райсуді можемо зустрітися 29 січня ц.р. о 10:00 год., я Вам посприяю. Буде слухатися справа під головування судді Шостака О.О. (здається, на останньому поверсі будівлі).
Записаний

Влад

• Гість

на жаль я буду далеко від Києва 29 січня, а ось 2 січня чи в інший день був би радий зустрітися та порадитися з Вами!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email