'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго дня, Вікторе Івановичу! Черговий раз хочу Вам п...  (Прочитано 2936 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Оксана

• Гість

Доброго дня, Вікторе Івановичу! Черговий раз хочу Вам подякувати. Ви знаєти, чим більше я намагаюсь розібратись в ситуації, яка склалась на ринку жкп, тим більше розумію, що нічого не розумію. Уважно перечитала Рішення 6/321-23/415 і вже не знаю, хто є постраждалим в нашій ситуації. Виходить так, що в тарифах на гвп є складова "вода на підігрів", а до складу тарифу для виробництва теплової енергії, рахункі за які нам виставляє Київенерго, такої складової нема. Тобто Водоканал правий, коли наполягає на тому, щоб ми сплачували їм цю складову? І я тоді не розумію, що я відстоюю в суді, я ж наполягаю, що ми їм не винні за ці послуги? Чи може я вже остаточно заплуталась? ГІОЦ суму за "воду на підігрів" в нашому випадку перераховує на рахунок Водоканалу. І хто отримає (якщо отримає) кошти, які задекларовані для повернення по тристоронніх актах? Виходить так, що ми мусимо погодитись з усіма вимогами Водоканалу, а коли на нас подасть до суду Київенерго, ми можемо опиратись на тристоронні акти?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Щорічні акти звірки нарахувань (двосторонні та тристоронні), складені відповідно до Методики, затвердженої розпорядженням КМДА від 26.12.2002 р. № 2306, є юридично значимим документом, якщо при цьому не були допущені порушення вимог Методики. Інакше вони нікчемні. Що стосується "постраждалих", то кожен може вирішувати це питання для себе, постраждав він чи ні. Головне - не повинні постраждати кінцеві споживачі комунальних послуг. Вони зобов\\\'язані оплачувати фактично спожиті послуги, перелік яких встановлений ЗУ "Про житлово-комунальні послуги". Зверніть увагу на відсутність такої послуги для населення, як обсяг води, використаної для підігріву, тобто для вироблення послуги з гарячого водопостачання . Однак, балансоутримувач повинен, отримавши платежі від споживачів, розподілити їх між постачальниками. Пропорційно до складових тарифу. Ситуацію заплутала Київська влада, залучивши до цього процесу незаконного посередника - КП ГІОЦ. Але якщо Ваші мешканці не платять йому (і не повинні), то усі правовідносини повинні здійснюватися на договірних засадах. Типові договори затверджені відповідними постановами КМУ (Вам вони відомі).

Тепер чи правий Київводоканал. Якщо у Вас немає посередника в особі КП ГІОЦ, то правий. При наявності - неправий. Тут Вам на виручку приходить Рішення 6/321-23/415, на яке Ви посилаєтесь. Однак, тристоронні акти стосуються не тільки Київенерго, але й Київводоканалу.
Записаний

Влад

• Гість

Не знаю, як Ви отримуєте акти трехсторонньої звірки!? Попалися більш порядні люди? Я не зміг їх отримати ні в Київенерго ні в ТОВ ЖЕК-108! Напевно, з цього приводу мені треба подавати в прокуратуру та до суду!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дуже просто. Шляхом звернення з заявою до суду про забезпечення доказів для майбутнього позову. Ухвала суду з цього питання є виконавчим документом, на підставі якого ВДВС забезпечить Вам зазначні докази.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email