'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! У Вас є постанова Київсько...  (Прочитано 3239 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! У Вас є постанова Київського господарського суду та Ухвала Київського апеляційного господарського суду від 17.04.2007 р. по справі № 21/43-А щодо скасування розпоряджень КМДА NN 1571-1574 в лютому 2007 року, але чи збереглись вони? Буду звертатися про завірені копії до господарського суду. Чи довго це підняти з архіву? Я не можу прослухати запис першого судового засідання, тобто там один шум, а журнал є. Я двічі давав лазерні диски секретару, але результат один. Київського апеляційного господарського суду. Трічі писав листи про це. Журнал також неповний, незафіксовано ухвал про відмови на мої клопотання та заяву про забезпечення доказів. Хотів би просити Вас прослухати цей диск, а також прослухати Ваш. Я з інтернету дещо прослухав Ваше, а свій запис на 3 компах не можу. Я буду просити запис ще другого-останнього засідання, може мені зразу взяти ноутбук з собою для прослуховування? Бо секретар каже, що у них немає ні колонок ні наушніків щоби прослухати запис, хоча вони зобовязані це мати за інструкцією САУ!! Мені здається, що вони на зло мені не поставили третій мікрофон для мене.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Такі документи зберігаються протягом тривалого часу. Однак, за касаційною скаргою КМДА, постанова і ухвала стосовно розпоряджень КМДА №№ 1571-1574 направлені на повторний розгляд у суд першої інстанції за нинішньою підсудністю, тобто до Окружного адмінсуду м. Києва. Справа ще не призначена до розгляду. Слід сподіватися, що у позові партії "Єдність" буде відмовлено з тих же підстав, що і в другому позові, тобто партія не уповноважена законом захищати права необмеженого кола громадян у суді, якщо це не стосується її прав безпосередньо. Як буде насправді - колись дізнаємося. Є ще одна підстава для невтішного прогнозу. У керівництві партії стався розкол, і чи отримають юристи О.О. Омельченка довіреність на участь у справі на стороні позивача - невідомо. Про це Ви можете дізнатися по телефону безпосередньо у Олександа Сергійовича Яшина - помічника О.О.О. Його, тобто О.С. Яшина, візитка розміщена на цьому Форумі.

Відносно технічного запису. Ви можете передати мені Ваші носії для дослідження. Якщо маєте ноутбук, то можете завітати до секретаря судового засідання та прослухати і скопіювати інформацію з робочої чи архівної копій технічного запису також. Те, що вони нібито не мають обладнання для прослуховування, є обманом, бо у процесі фіксування судового засідання секретар зобов\\\'язаний здійснювати контроль на слух, пропонувати учасникам процесу говорити гучніше, чи наблизитися до мікрофону. Крім того, Інструкцією передбачене обов\\\'язкове тестування програмно-апаратного комплексу перед початком судового засідання, яке включає в себе прослуховування тестового запису, фонограма якого повинна міститися на обох копіях технічного запису у кожній справі. Проте, наші суди не звертають уваги на такі "дрібниці", сподіваючись, що таке порушення не вилізе їм боком. А досвідчені учасники процесу можуть використати цей факт у своїх інтересах. Що інколи й відбувається, як свідчать виступи на цьому сайті.
Записаний

Влад

• Гість

Партія має право в першу чергу захищати себе тобто членів партії та оплату компослуг за свій офіс як інші громадські обєднання! Я маю звернутися до суду щодо відмови голови Шевченківського суду надати копії рішення тільки не впевнений до якого?! Мабуть до адміністративного? Що Ви підкажете? Вікторе Івановичу! тим часом було б добре отримати ці копії через Вас! Я хотів би прослухати Ваші записи судових засідань та скопіювати їх! Я вже казав що з інтернету дещо прослухав з Ваших записів! Буди вдячний якщо ви прослухаєте мої записи! Але у мого ноутбука погана записуюча голівка і батарея працює тільки 10-15 хвилин тобто треба підключати до сеті 220 вольт Стосовно рішень судів, всі суди, які відміняли розпорядження КМДА однією з підстав вказували на відсутність реєстрації тих у мінюсті! Цим треба скористатися, а також тим, що КМДА не виконує закон про їх візуваніє у терпридставництвах Держпідприємництва та оприлюднення! Чи виконана процедура зараз? Оприлюднення повинно бути у печатних ЗМІ, а інтернет до них не відноситься!
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

На думку партії - може й так. Тільки адміністративні суди дотримуються іншої думки (щодо членів партії). Відносно офісу - так, але позови були в інтересах громадян і не підкріплені Статутом. Тому я, наприклад, свого часу відмовився прийняти участь у розгляді цих справ, а подав окремий позов. Відносно оприлюднення - Ви праві. Усі наявні у мене технічні записи судових процесів можу надати Вам безкоштовно. Передайте мені носій - отримаєте копію потрібної інформації.
Записаний

Влад

• Гість

Я подав тільки що заяву про відтворення запису судового процесу на підставі п 3 ст 197 ЦПК, рішення суду дадуть у пятницю і запис тобто на 9 день після проголошення! Завтра подам заяву про оскарження та зауваження до запису судового засідання які не можу отримати та прослухати!
Записаний

Влад

• Гість

шановний вікторе івановичу! Ви пишетеОднак, за касаційною скаргою КМДА, постанова і ухвала стосовно розпоряджень КМДА №№ 1571-1574 направлені на повторний розгляд у суд першої інстанції за нинішньою підсудністю, тобто до Окружного адмінсуду м. Києва. Справа ще не призначена до розгляду. Слід сподіватися, що у позові партії "Єдність" буде відмовлено з тих же підстав, що і в другому позові, тобто партія не уповноважена законом захищати права необмеженого кола громадян у суді, якщо це не стосується її прав безпосередньо.

Чи є у Вас ця ухвала касаційного суду? Чи можна її оскаржити до пленуму Верховного Суду України або до Конституційного? Можете дати текст? Щодо копіювання Ваших записів судових засідань, чи можна скопіювати їх на флешку емкостю 1 гігабайт?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

У мене немає ухвали касаційної інстанції у справі за позовом партії "Єдність". Я не приймав участі у справі. Але ця ухвала, якщо не помиляюсь, є у помічника народного депутата О.О.Омельченка. Його візитка оприлюднена на цьому Форумі - пошукайте.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email