'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Хто небудь підкажіть як діяти. Хочу сплачувати рахунки...  (Прочитано 2604 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Київ

• Гість

Хто небудь підкажіть як діяти. Хочу сплачувати рахунки окремо за послуги до балансоутримувача, а не ГІОЦ, а балансоутримувач проти і керівництво його "ЖЕО" також -- всі не надають мені реквізити для сплати по рахункам та показникам лічильників!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Про це вже багато разів повідомлялося. На даний час КМДА зобов\\\'язало комунальні підприємства надавати платні послуги. Перелік є у кожному підприємстві. Замовте собі яку-небудь невеличку послугу. Вам випишуть платіжний документ з реквізитами. Якщо відмовлять і у цьому - звертайтеся на Call-центр КМДА 1551 (колишній 051) зі скаргою. Більш радикальний спосіб - зверніться з офертою про укладення Типових договорів про надання комунальних послуг (постанова КМУ № 630) та з утримання будинків і територій (постанова КМУ № 560). У відповідному розділі зазначте, що оплата здійснюється на поточний рахунок виконавця. Є ще один спосіб - звернутися до суду з заявою про забезпечення доказів. При бажанні можна також порозумітися з бухгалтером ВДВС, можете отримати ці реквізити і там. Є вони також в податковій інспекції.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email