'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: gro-za - Київ - Ukraine 2009-02-02 20:48:33  (Прочитано 2844 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість
gro-za - Київ - Ukraine 2009-02-02 20:48:33
« : 05 Лютого 2009, 12:36:36 »

gro-za - Київ - Ukraine 2009-02-02 20:48:33

Ви написали,що" Такі документи зберігаються протягом тривалого часу. Однак, за касаційною скаргою КМДА, постанова і ухвала стосовно розпоряджень КМДА №№ 1571-1574 направлені на повторний розгляд у суд першої інстанції за нинішньою підсудністю, тобто до Окружного адмінсуду м. Києва"

Я спілкувався з Яшиним вчора і він повідомив про підставу повернення через незалучення Київенерго, деталі уточню у пятницю планується зустріч! Дивна підстава?
Записаний

Влад

• Гість

Якщо справа передана в ОАС та постанова Господарського суду направлена на повторний розгляд, чи не доцільно звернутися мені та іншим заінтересованим з заявами про приєднання до позову до КМДА? Копія постанови мабуть втрачає сенс?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Оскільки це давня історія, що стосується розпоряджень №№ 1574, 1575, 1576, 1577, які давно скасовані самим Черновецьким, зайво сплачені кошти за підвищеними в 3-3,5 рази тарифами повернені ЖЕО, а з мешканцями проведені перерахунки станом на 1 лютого 2007 р. на підставі послідуючих (також незаконних розпоряджень), то воювати за "чистоту експерименту" далі недоцільно. У нас попереду баталії навколо розпоряджень КМДА №№ 640,641, 642, 643 і наступних за ними, особливо свіжих за №№ 65, 66, 67. Баталії продовжуються у зв\\\'язку з ухвалою ОАС задовольнити клопотання про роз\\\'яснення "незрозумілої" постанови, яка вже набрала чинності. Фокус полягає у недоліках КААС, який відсутній у інших процесуальних кодексах. А саме, ви подаєте заяву про роз\\\'яснення рішення, і його виконання зупиняється. Потім подаєте апеляційну скаргу на роз\\\'яснення, і виконання знову зупиняється. Правда, виконувати у даному випадку нічого, але погратися в юриспруденцію ніхто не забороняє. Приходьте вільним слухачем на засіданння ОАС, яке призначене на 11 лютого о 12:30. Буде розглядатися заява Київенерго про роз\\\'яснення постанови ОАС від 24.01.2008 р. Бідненьким юристам Київенерго незрозуміла постанова, яку вони, нічого не розуміючи, дружньо оскаржували у КААС разом з КМДА, але скарга ухвалою від 09.01.2009 р. залишена без задоволення. Тепер хлопці схаменулися, і почали роздумувати, а що власне вони оскаржували? Виявилося, що самі не знають, то нехай ОАС їм роз\\\'яснить, а тим часом вони будуть тягнути кота за хвіст ще кілька місяців. На жаль, КАСУ такий шанс їм надає, див. ст. 170 цього Кодексу.
Записаний

Влад

• Гість

В Верховній раді розглядається законопроект про посилення кримінальної відповідальності фізосіб за не виконання рішень судів, можливо порушити питання про ще більшу відповідальність посадових осіб при владі?! Також є сенс подати позов про обовязковість реєстрації всіх розпоряджень голови Черновецького які зачипають права людей та інтереси? Ви бачили по транспорту що він зробив? Попереднє зареєстрував а останнє не побажав! Цирковий клоун одним словом! А розпорядження 1577 від 2006 є просто зміною попереднього, в ньому просто збільшується тариф в 3,4 рази, а 141 та інші теж є змінами! Я не бачив щоби мені робили якісь перерахування в рахунках!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Подивіться уважно на рахунки КП ГІОЦ того періоду. Я стверджую те, що бачив власними очима - документацію ЖБК "Ювілейний-4", з якого Київенерго намагається стягнути неіснуючу заборгованість вже після проведення перерахунків. Оскільки я не маю правовідносин з КП ГІОЦ, то як фізична особа не можу перевірити, як поступили з мешканцями. Питання до Вас - Ви можете повідомити про динаміку нарахувань за період з листопада 2006 р. по лютий 2007 р. по Вашій квартирі?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email