'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Суддя в судовому рішенні спотворив обставини справи. В...  (Прочитано 2819 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Геннадій

• Гість

Суддя в судовому рішенні спотворив обставини справи. В позові відмовлено, але рішенням задоволений. Як мені уточнити обставини справи не подаючи апеляційної скарги.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо Вам відмовили у позові, то чим Ви задоволені? А змінити мотивувальну частину судового рішення суд, який його ухвалив, не має права. Він може тільки роз\\\'яснити. Вітаю кіровоградців, я прожив у Вашому славному Єлисаветграді 11 років, причому це були не найгірші сторінки моєї біографії.
Записаний

Геннадій

• Гість

Чому я задоволений був відмовою? Для цього потрібно знати суть справи.

Суть справи.

В травні 2000 року я з дружиною купив квартиру.

21 грудня 2000 р. судовим рішенням у нас її забрали. В рішені повно брехні.

03 березня 2003 року ми подали заяву про злочин. Було кримінальне провадження на протязі п’яти років.(постанови про відмову – постанови про скасування)

Заставити слідчих добросовісно виконувати свої обов’язки неможливо.

На підставі рішення суду від 21 грудня 2000 р. подаю позов.

Суддя відмовляє в позові підтверджуючи мою позицію що рішення суду від 21 грудня 2000 р. завідомо неправомірне.

Але є спотворення обставин справи. Як їх вирішити?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Подавати позов, як Ви пишете, на підставі судового рішення від 21 грудня 2000 р. безперспективно, якщо воно набрало законної сили (про це Ви не зазначили чомусь). Суд повинен відмовити у відкритті провадження у такому випадку. Однак, з цього не випливає, що рішення суду від 21.12.2000 р. завідомо неправомірне. До такого висновку можуть дійти апеляційна або касаційна інстанції. Якщо Ви вже проходили ці інстанції, то остаточний висновок у Вас повинен бути на руках, і він не підлягає оскарженню. Якщо ні, тоді виникає питання, чи не пропущені строки звернення до апеляційної чи касаційної інстанцій, і чи можуть бути вони поновлені. Ви пишете, що потрібно знати суть справи. Але про неї поки-що по суті невідомо. Те, що в рішенні повно брехні, також вимагає доведення, і доводити слід саме у вищих інстанціях. Можливо, Вам варто було б викласти у Форумі текст рішення суду, ухвали вищих інстанцій, останню постанову про відмову в порушенні кримінальної справи та постанову про її скасування. У разі великого обсягу я потім міг би перенести Ваше повідомлення у "Нариси". Крім того, наступного разу розпочніть звернення на Форум з нового повідомлення, інакше мені буде важко відслідковувати за новими гілками. Або можете продовжити тут, але тоді перед початком зробіть посилання на первісне звернення ось так: "Геннадій - Кіровоград - Ukraine 2009-02-18 03:39:19". Справа в тому, що я отримую нагадування про нові повідомлення через електронну поштову скриньку, після чого починаю їх розшукувати. Не маючи зазначених координат, важко оперативно знайти таке повідомлення у Форумі.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email