'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый,Виктор Иванович, имеется ли дата рассмотрен  (Прочитано 4336 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемый,Виктор Иванович, имеется ли дата рассмотрения в Высшем админсуде дела по тарифам по иску ОсМд Престиж., а также копии по этому же делу предыдущих инстанций.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

У мене є незасвідчена копія засвідченої постанови ОАС у справі № 8/131, і вона оприлюднена на цьому сайті. Також маю засвідчену (з "мокрою" печаткою) копію ухвали КААС. Маю фотокопії деяких аркушів другого тому справи, що стосується апеляційного розгляду скарги КМДА та Київенерго, що приєдналося до неї. Сьогодні отримав в ОАС копію технічного запису судових засідань по першій інстанції у цій справі (було 3 засідання). Техзапис судових засідань апеляційного суду мені відмовили надати, тому написав скаргу на ім\\\'я голови ОАС, яку також відмовили прийняти та зареєструвати. На заяви від 11.02.2009 р. про надання додаткових оплачених копій постанови ОАС та ухвали КААС секретар судді заявила, що вони не готові, а будуть надані лише 20.02.2009 р. Чому так - не пояснила. Зустрітися з головою ОАС та поскаржитися усно не вдалося - кабінет голови, як і наші кордони, на замку. Будемо боротися далі. Але постанова у справі ОСББ "Престиж" на даний час призупинена ухвалою ВАСУ.
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемый.Виктор Иванович, сообщите когда и в каких судах в ближайшее время вы будете вближайшее время хочу оказать вам хотя бы моральнуюподдержку . а если можно то и фактическое содействие.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Дякую! Радий Вас бачити навіть завтра, 19.02.2009 р. о 9:30 у Солом\\\'янському райсуді м. Києва за адресою вул. Шутова, 1, кабінет судді Мягкохода Ю.В. Трудовий спір між головним редактором і видавцем газети "Солом\\\'янка". Буде проводитися звірка копій документів з оригіналами (неформально), хоч судове засідання формально буде продовжене після минулої перерви. Потім маю паузу до 25 лютого. В цей день з 11:00 буде слухання справи у Господарському суді за позовом Київенерго до ЖБК "Ювілейний-4". А далі - за розкладом аж до квітня .
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемый, Виктор Иванович, постараюсь быть завтра в Соломенском суде если температура спадет , я 2дня уже температурю . Напомните какой транспорт сегодня ходит на Шутова я в том суде давно не был. буду ехать с Воскресенки от м. Черниговская.
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Виктор Андреевич, ул. Шутова находится между ст. метро Берестейская и Шулявская, а от них можно ехать любой маршруткой/троллейбусом, идущими по пр. Победы. (от Шулявской 2 остановки, от Берестейской — одна). Остановка называется ул. Шутова. Если ехать от Шулявской, то перейти пр. Победы и первый же дом по Шутова слева — суд.
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемый Виктор Иванович к сожалению не смогу приехать в Соломенский суд т.к. ночью у меня был жар а сейчас темп.36,2 . Ольге спасибо за разьяснения я также посмотрел по карте местонахождение суда.
Записаний

Виталий

• Гість

Вибачаюсь Вікторе Іванович, а чи не могли б Ви викласти фото Ухвали КААС від 09.01.2009р. по справі №22-а-14381/08, якщо буде вимагати суддя копію, попробую завірити Вашу фото копію може пройде бо в ВАСУ я так розумію копію буде не реально зробити.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Я вже отримав 4 засвідчені копії потрібної Вам ухвали. Якщо одну з них Ви замовляли через мене, то можете у мене й отримати в обмін на зареєстровану в канцелярії ОАС заяву від мого імені з квитанцією про сплату державного мита. Якщо ні, то можете замовити у спосіб, який був оприлюдений на цьому Форумі. А саме, пишете заяву від мого імені на адресу ОАС, додаєте квитанцію про сплату державного мита у сумі 0,51 грн. за кожну сторінку ухвали КААС (всього таких сторінок-аркушів шість), реєструєте в канцелярії ОАС у моїй присутності, і тільки потім через певний час я зможу отримати додаткову копію для Вас. У крайньому випадку можете запросити мене на судове засідання, де вирішується Ваша справа, усно заявити про мою участь у якості Вашого представника, і я тоді зможу подати клопотання про приєднання копії ухвали до Вашої справи, а оригінал подам для огляду. Канцелярські витрати та транспортне обслуговування - за Ваш рахунок.
Записаний

Виталий

• Гість
Запитання (Виталий - Киев 2009-02-18 10:48:17)
« Reply #9 : 25 Лютого 2009, 21:53:57 »

Запитання (Виталий - Киев 2009-02-18 10:48:17)

А ви в курсі про перегляд ВАСУ "23" вересня 2008 року Постанови господарського суду м. Києва від 13 лютого 2007 року та ухвалу Київського апеляційного господарського суду від 17 квітня 2007 року по справі № 21/43-А ?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email