'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шевченківський районний суд м. Києва відмінив піднятт  (Прочитано 2719 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Saab

• Гість

Шевченківський районний суд м. Києва відмінив підняття тарифів на послуги житлово-комунального господарства для населення.

Як повідомили "КИЯНАМ" у прес-службі Блоку Віталія Кличка, суд задовольнив позов лідера одноіменного Блоку, який 9 лютого оскаржив до Шевченківського районного суду м. Києва підняття тарифів для населення. Як повідомив представник Віталія Кличка у суді депутат Валерій Карпунцов 18 лютого, суд виніс рішення на користь киян.

Ухвалою Шевченківського районного суду зупинено дію розпоряджень Голови Київської міської державної адміністрації від 30.01.2009р. № 95,96,97:

http://kiyany.obozrevatel.com/news/2009/2/18/52193.htm
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Те, що ухвалою суду з метою забезпечення позову зупинено дію розпоряджень, зовсім не означає, що вони скасовані. КМДА може подати клопотання до Шевченківського райсуду про скасування заходів забезпечення позову. І суд може скасувати власну ухвалу, а якщо ні, тоді піде скарга до КААС. Юристи КМДА цією технікою добре володіють. Погано, що у такому випадку важко передбачити, яка доля спіткає мій уточнений позов, оприлюднений на головній сторінці.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Характерно, що коли розглядався мій позов у справі під головуванням Притули Н.Г., то вона відхилила моє клопотання про забезпечення позову шляхом зупинення дії оскаржуваних розпоряджень. А суд один і той же - Шевченківський (антинародний) районний суд м. Києва. Точніше, у цьому суді антинародними були лише деякі судді на чолі з головою суду.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email