'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ШАНОВНІ КОЛЕГИ!  (Прочитано 3134 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
« : 20 Лютого 2009, 17:26:54 »

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Сьогодні мені довелося повторно витратити майже 4 години, щоб отримати належним чином засвідчені копії наступних судових рішень, які набрали законної сили:

1) Постанова Окружного адміністративного суду м. Києва від 24.01.2008 р. у справі № 8/131 про визнання протиправними та скасування розпоряджень Київської міської державної адміністрації від 30.05.2007 р. №№ 641, 642, 643.

2) Ухвала Київського апеляційного адміністративного суду від 09.01.2009 р. у справі № 22-а-14381/08 про розгляд апеляційної скарги КМДА та АЕК "Київенерго", яка приєдналася до апеляційної скарги, на ту ж постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 24 січня 2008 р. у справі за позовом ОСББ "Престиж" до КМДА про визнання протиправними та скасування тих же розпоряджень.

Як Ви пам\\\'ятаєте, постановою ОАС розпорядження КМДА №№ 640-643, якими встановлені тарифи на ЖКП у м. Києві, визнані протиправними та скасовані. Апеляційна інстанція залишила постанову ОАС без змін. Київенерго потім звернулося до ОАС з заявою про роз\\\'яснення постанови. Ухвалою ОАС від 11.02.2009 р. роз\\\'яснено Київенерго, що розпорядження КМДА від 30.05.2007 р. № 643 є протиправним та скасованим з моменту його видання. Інші розпорядження Київенерго не оскаржувало і не зверталося за роз\\\'ясненням постанови в цій частині.

На даний час справа направлена у Вищий адміністративний суд України, де ухвалою судді Чалого С.Я. від 29 січня 2009 р. у екстреному порядку відкрито касаційне провадження за касаційною скаргою КМДА. Скаргу підписав особисто "мер усіх киян" Черновецький Л.М.

Усі учасники Форуму, які зверталися до мене з проханням посприяти в отриманні засвідчених копій зазначених судових рішень, можуть їх отримати від мене у зручний час в обмін на зареєстровані від мого імені заяви до ОАС стосовно виготовлення цих копій. І хай Вам щастить у подальшому вирішенню судових справ, пов\\\'язаних з оплатою житлово-комунальних послуг не за тарифами імені Черновецького!
Записаний

Влад

• Гість

Я як і всі ви маю право подати позов на суддів ,які свїми діями порушують мої констутуційнісгромадянскі права! Є Закон про доступ до судових рішень, і указ Президента та постанови КМУ про реєстраціє цих актів! Шановний Вікторе ІФвановичу!Ми не маємо іншого вихіду! Або злодії при владі або ми! ! Ми варті, ЯК ВИ ВВАЖАЄТЕ? Я Я ДУМАЮ ЩО ВИ ТА Я ТА ВСІ УКРАЇНЦІ ВАРТІ?
Записаний

Влад

• Гість

Ми не повинні боятися рішення щодо тарифів цього Вищого суду адмінсуду! памятайте! Вони всі куплені за гроші Черновецького! А ми! Не гівнюки-бо ми браття, але дуже залякані ! Скільки мільйонів коштує судове рішення за Черновецького?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

http://io.ua/s71588 - Пошук правди в канцеляріях ОАС м. Києва, або як отримати копії матеріалів справи. Все почалося з того, що КААС ухвалою від 09.01.2009 р. у справі № 22-а-14381/08 залишив без задоволення апеляційну скаргу КМДА.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email