Доброго дня, пане Вікторе,
Хотів проконсультуватися з Вами по наступному питанню. В квартирі мого батька, учасника бойових дій прописано 3-е людей: батько, мати і я. Квартира приватизована, знаходиться у кооперативному будинку. Коли шість років тому я одружився, без будь-якої згоди з буку мого батька, власника квартири, голова кооперативу ввела в розрахунок оплати мою дружину, яка на той момент мала іноземне громадянство і була зареєстрована в області. На той момент наші прибутки дозволяли таку оплату і ми не стали піднімати галас. Протягом наступних 6 років в нас з’явилося двоє дітей. У грудні минулого року голова кооперативу буз жодних попереджень внесла цих дітей в оплату. Таким чином при прописаних у квартирі 3-х мешканцях нарахування здійснюється на 6. Нажаль зараз ми не маємо можливості оплати за 6 людей – тотальне подорожчання життя, ще й діти інваліди 3-ї групи (втрата слуху), що вимагає оплату індивідуальних занять з ними, покупку слухових апаратів, тощо. Чи можемо ми змусити її проводити нарахування відповідно до прописаної кількості людей?