'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго вечора, шановний добродій! Вже не знаю як вас н  (Прочитано 2835 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Аріна

• Гість

Доброго вечора, шановний добродій! Вже не знаю як вас називати... просто "шановний" вже звучить банально. Надійшов мені проект договору від ТОВ (які документи в них запросити, що підтвердять, що вони вправі надавати такі послуги) на обслуговування будинку, прибудинкової території, згідно з його умовами ми майже вже кріпаки.))))) Я підготувала протокол розбіжностей, збираюсь надсилати, налаштовані вони м"яко кажучи не доброзичливо. Погрожують якщо договір не буде підписано в їх редакції не ввімкнути водопостачання, електрику. (це новобудова). Наскільки законними будуть їх дії? Як забезпечити надання комунальних послуг. першою до суду я звертатися не хочу. ДЯКУЮ!!!!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Доброго вечора, Аріно. Мене зовуть Віктором Івановичем, так можете і звертатися. Якщо направите до ТОВ протокол розбіжностей, то обов\\\'язок його узгодити законом (ЦК України) покладений на них. Відносно обмеження в наданні послуг - це самоправство. Для початку можна звернутися по телефону 1551 до Кол-Центру КМДА зі скаргою. А потім, коли не допоможе, до прокуратури. Якщо знову ніяких наслідків - судової тяганини не уникнути.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email