'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: http://io.ua/s71772 - м.Кіровоград, Філіпову Геннадію Олександр  (Прочитано 2627 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

375 x 500, 42 кБ
http://io.ua/s71772 - м.Кіровоград, Філіпову Геннадію Олександровичу - по Ваших судових справах. Цитую один з фрагментів:

"Справа № 4-37/06 ПОСТАНОВА 13 грудня 2006 року суддя Кіровського районного суду м. Кіровограда Іванова Н.Ю. розглянувши у відкритому судовому засіданні скаргу Філіпова Геннадія Олександровича на постанову про відмову в порушенні кримінальної справи, - ..."

На підставі наданих Вам текстів судових рішень, переписки з правоохоронними органами та скарг можу стверджувати про відсутність судової перспективи вирішення спору на Вашу користь. Договір купівлі-продажу квартири в м. Кіровограді визнаний судом недійсним цілком правомірно, оскільки насправді цей договір не був відплатним. Усна домовленість про обмін квартир у Компаніївському районі при умові продажу квартири в Кіровограді є юридично нікчемною. Порушувати кримінальну справу за фактами шахрайства у порядку ст. 190 КПК України внаслідок недотримання усних домовленостей між сторонами також немає підстав. Тому радив би Вам поберегти здоров\\\'я і не займатися судовою тяганиною. Звинувачувати інших юристів, чи ЗМІ, які ухилися від надання Вам допомоги також не варто. Інколи людям буває незручно прямо в очі повідомити те, що я Вам написав заочно, і вони ухиляються від гріха подалі, щоб не стати також жертвою звинувачень. Прошу зрозуміти правильно, я надав Вам відповідь виключно у юридичній площині, хоч по-людськи можу Вам поспівчувати. У подібних оборудках слід бути більш обережним.
Записаний

Геннадій

• Гість
Поживемо побачимо.
« Reply #1 : 02 Березня 2009, 07:54:32 »

Поживемо побачимо.

26 лютого 2009р. апеляційний суд Кіровоградської області скасував ухвалу Кіровського суду від 05.01.2009р. про відмову відкриття провадження.

Є суттєве спотворення обставин у всіх рішеннях – я купив квартиру і ніколи не стверджував що квартира нам дісталася під час обміну.

Я подав заяву в Компаніївський суд за роз’ясненням рішення суду, чому в рішенні відсутні мої слова що ми купили квартиру.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email