'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: http://news.bigmir.net/capital/112445/ - Віктор Ющенко поновив на посаді  (Прочитано 3137 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

http://news.bigmir.net/capital/112445/ - Віктор Ющенко поновив на посаді голову Дніпровської районної у м. Києві держадміністрації Олександра Сотникова. Ваші коментарі, дніпровці?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

200 x 217, 11 кБ
http://www.stolytsya.kiev.ua/67/art/236.html - Після того, як Олександр Сотников залишив посаду генерального директора Запорізького автозаводу, він зайнявся активною участю у політичних процесах столиці. У 2002–2004 роках пан Сотников очолював передвиборний штаб Віктора Ющенка в Дніпровському районі, а згодом – районну організацію НСНУ. Після обрання екс-автомобіліста та партійного діяча районного масштабу головою райради та після його призначення керівником райдержадміністрації, він всю свою діяльність зосередив на партійній ниві.
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Я хоть и "днипровец", но что-то уже ничего вкумекаю в этих игрищах вот и весь мой коммента рий. Одновременно, Уважаемый,Виктор Иванович ,хочу сообщить что я был в приемной Кличко В.( как и обещал). ул.Пушкинская 32-А .и поинтересовался что они теперь будут предпринимать по иску Кличко по обжалованию распоряжений№95.96.97 юристов занимающихся этим делом не увидел.Думаю свяжусь с ними после праздников.Тогда же и подготовлю заявление о присоединении к Вашему иску Виктор Иванович, которое рассматривается вернее морозится в Шевченковском суде и размещу примерный текст такого заявления. думаю исключить из Вашего перечня расп."1575 "по придомовым территориям".т.к. у меня есть решение вступившее в законную силу об отмене распор.№1575 по моему иску от 06.03.2007г.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Вікторе Андрійовичу, вітаю Вас! А Ви подивіться на Головній сторінці, там немає згадки про розпорядження № 1575. Стосовно розпоряджень №№ 95, 96, 97, то хоч Голубченко їх скасував, оскаржувати все одно потрібно, оскільки ними відновлюється дія попередніх розпоряджень, що створює юридичну коолізію. Тому запрошую Вас приєднатися третьою особою як до мого позову, так і до позову Кличка-Карпунцова. Я також маю намір вступити у останню справу. А ще нагадую своє прохання передати мені копію постанови по Вашому позову щодо неправомірності розпорядження № 1575. Може б Ви розмістили її у Форумі, після чого я б переніс у Нариси?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email