'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, будь ласка, кілька питань по догово  (Прочитано 3382 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна

• Гість

Вікторе Івановичу, будь ласка, кілька питань по договорах на ЖКП. 1. Споживачів в квартирі дорослих двоє. Виконавець укладає один договір із списком споживачів? Чи кількість договорів дорівнює кількості споживачів, чи якось інакше? 2.Стосовно Розпорядження 2306. Табуляграми - це документи зі щомісячним зняттям показників з будинкових лічильників тепла і води по всіх будинках КП. Так? Якщо немає будинкового приладу обліку тепла - табуляграми по цьому будинку не виставляються. Так? Якщо немає табуляграми по окремому будинку - звідки беруть дані для зведеного акту звірки нарахувань?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Виконавець укладає договір з уповноваженою особою - володільцем особового рахунку. Відносно табуляграм - Київенерго їх щомісяця надає усім споживачам, з ким укладені договори, незалежно від наявності приладів обліку. Якщо останніх немає, то нараховують обсяги нібито "фактично" спожитої теплоенергії на підставі вигаданого розрахункового методу, а не відповідно до КТМ-204 та БНіП. У цьому полягає корінь зловживань. Особливо разюче обдурювання споживачів має місце при розрахунках за теплоенергію для потреб ГВП. Замість того, що б керуватися затвердженими тарифами (вартість 1 куб.м підігрітої води), Київенерго бере зі стелі кількість теплоенергії для підігріву, і її вартість виставляє для оплати житлово-експлуатаційним організаціям. В результаті жодна з них не може розрахуватися з монополістом, навіть при 100-відсотковій оплаті послуг мешканцями. Механізм зловживань Київенерго криється в ігноруванні Методики проведення перерахунків, затвердженої розпорядженням КМДА від 26.12.2002 р. № 2305, зареєстрованим в міському управлінні юстиції. Подивіться, яким чином заповнюють колонки 6, 7 і подальші, і тоді стане зрозуміло, хто кого і як обдурює.
Записаний

Тетяна

• Гість

Про те, що табуляграма за відсутності будинкового лічильника береться з довідника "стеля" - не знала. Я отримала в суді запитані табуляграми - 30 сторінок таблиць. Без жодної ідентифікації "особових рахунків", по яких згідно типам робот вирахувані ГКАЛ та гривні. Тільки як з цього мотлоху знайти "особовий рахунок" свого будинку - не розумію. Одне легше - мені потрібно тільки опалення. А розпорядження 2305 буду знаходити і вивчати.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Там немає ніяких складнощів, крім технічної роботи. Особовий рахунок по Вашому будинку зазначений у договорі на постачання теплової енергії у гарячій воді, укладений між ЖЕО та Київенерго. Після вивчення договору з табуляграм відбираєте ті рядки, які відносяться до Вашого будинку. Але ще потрібні зведені та тристоронні зведені акти звірки нарахувань за теплову енергію, форма і методика складання яких затверджена розпорядженням КМДА від 26.12.2002 р. № 2306.
Записаний

Тетяна

• Гість

Зведений акт за опалювальний період 2005-2006 мені надали. За період 2006-2007 зведеного акту звірки не надали, а надали інформацію про проведені перерахунки по всіх будинках ЖЕКу. Дивні люди. А для розрахунків мені ще потрібна опалювальна площа з лічильниками. Я так розумію, приймаємо її рівною нулю. Бо даних немає .А Довідку про перерахунок мені не надали з аргументацією "Немає підстав". Дивні люди.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Вам доведеться витребовувати ці документи шляхом звернення до суду з заявою про забезпечення доказів. У разу її задоволення отримаєте ухвалу, яка має статус виконавчого документу. Заява повинна бути обґрунтованою і містити вимогу постановити саме таку ухвалу.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email