'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый Виктор Иванович!  (Прочитано 3086 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

shakirkirill

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
Уважаемый Виктор Иванович!
« : 21 Березня 2009, 16:59:37 »

Уважаемый Виктор Иванович!

Прошу Вас дать мне возможность ознакомится с решением Шевченковского суда по поводу отмены распоряжения КМДА номер 641 про утверждение тарифов на содержание домов и придомовых территорий. Вы говорили, что было две отмены судами, одна каким-то ОСББ (решение приостановлено) и лично Вами.

Буду премного благодарен Кирилл
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ви можете зробити копію відповідних постанов та ухвал судів за адміністративними позовами до КМДА, які є у мене з "мокрими" печатками. Зручніше всього це здійснити у приміщенні Печерського районного суду м. Києва за адресою Хрещатик, 42-а, в той день, коли призначене чергове судове засідання у справі за моєю участю. Наприклад, в середу 25 березня ц.р. о 15:30 (суддя Цокол Л.І.). На першому поверсі суду надають платні послуги з ксерокопіювання. Якщо будете намір зустрітися, прошу попередити мене, щоб я взяв з собою потрібні документи. Телефони: 457-40-72, 8-050-448-1-844. Можна також скопіювати відскановані файли на Ваш носій - флеш-карту або CD-R, CD-RW, або сфотографувати цифровою камерою (якщо не потрібна висока якість зображення). Деякі з постанов та ухвал можете відшукати на цьому сайті у вигляді текстів чи файлів зображень.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email