'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вітаю вікторе Івановичу та всіх учасників! Вчора я пер  (Прочитано 3254 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Вітаю вікторе Івановичу та всіх учасників! Вчора я переплатив за копіі судових постанов, півгодини тому відіслав до Шевченківського суду одним конвертом 2 листи з 2 квітанціями з повідомленням про вручення. Отримаєте повідомлення у наступний вівторок чи середу! Буде як раз доречно зустрітися, а ще краще якось зустрітися в Апеляційному суді. Доречно Вам глянуть на мою справу. Скопіювати там ніди. Я можу сфотографувати, що потрібно. Думаю вивісити все на окремий сайт, щоби ваш не перегружати. Може хтось ще дасть якусь пораду або отримає приклад успішної надіюсь боротьби. Я готовий поучавствувати ще в засіданнях інших взамін на участь в моїх. Маю цифровий фотоапарат та відеокамеру дочки, а також є диктофон. Всеж таки я прижав вже ТОВ "ЖЕК-108" скаргою на імя Держенергонагляду. голова Голосіївського суду письмово вибачилася передо мною за зіпсування фонограм. головне - не здаватися! Щодо опалення, дещо є: почитав Справочное пособие к СНиП 2.08.01-89.Отопление и вентиляция жилих зданий. Рекомендую всім зацікавленим! Там ще є рекомендована література! Так що можна досконально у всім розібратися! Там пишется про мій конвектор "Комфорт 20", як його мощность в екм співвідноситься з ватами і багато іншого. Був у ТОВ з листом-вимогою в 4-й раз надати мені потрібну інформацію. головний інженер благав мене підписати новий акт щодо моій квартири, бо той-підписаний десь дівся. Але я відмовився, а вимагаю акти, де ми заміряли двічі температуру теплоносія в 3-х квартирах, підвалі, горищі та теплопункті. написав ще, чому вони написали неправду якби ми сплачуємо за цим лічильником?! Думаю, що тут криється злочин! Вони купляють у Київенерго теплову енергію, доповідають нагору, що розраховуваються з мешканцями за показами лічильника, а самі кладуть різницю в карман і діляться з владою. Це підтверджується їх однотипними відписками-відмовами на запити про інформацію та тим, що на суді вони вимагали тільки за опалення та утримання будинків та прибудинкової території! Якщо з опалення вони не мали б зиску як інші контори, то не добивалися б! Думаю і гадаю, як і куди подати позови, бо сумніваюсь, що в нашому Голосіївському щось добюся. Не має права райрада бути балансоутримувачем, а КП "Дирекція" надавати повноваження управітеля комунальної власності приватній структурі, яка нас обслуговує і відмовляється заключити договори на надання послуг, а вимагає підписання договору найму житла з приватною структурою!. Тут криється корень злочину. Вони взагалі хотіли б взагалі забрати наше житло у свою приватну власність! Для цього і різні перепони з приватизацією. Люди вже судяться з райадміністрацією та радою щодо цього. Що скажете? Які думки? Вважаєте, що я помиляюся? Дай би Бог! Я не чекаю від влади і бандитів нічого хорошого! Треба з ними гуртом боротися! В Луганську люди обєдналися в Громадську самооборону і допомагають один одному боротися в судах та дають поради як і ми!
Записаний

Влад

• Гість

Це треба всім почитати та взяти на озброєння!

1.3. «Новаторські» норми презумпції у юриспруденції.

Але суди чогось «не бачать» ні буквального значення цих статей ЖК УССР, ні нових законодавчих принципів, якими введено цивільно правові відносин (а саме – договірні) у сфері ЖКХ, ні сьогоденних реалій суспільного життя держави.

Продовження ж використання ЖК УССР у судових спорах породжує потворний юридичний прецедент підміни закону на «понятія», яке можна назвати як: «презумпція надання комунальних послуг».

Суть таке порочного поняття міститься у наступному:

1. Комунальні послуги надаються відповідної якості, своєчасно та у повному обсязі, згідно неузгодженого зі споживачами списку «нав’язательних» послуг тільки тому, що якась відповідна комунальна служба просто існує.

2. Споживачі, «прикріплені», до цієї комунальної служби (як кріпаки по факту відміненої в Україні прописки) не тільки зобов’язані ці комунальні послуги отримувати, але й, без сумнівів, усі їх споживають у повному обсязі.

3. Рахунки комунальних служб, які навіть не вручалися споживачу, та які з’являються тільки як додаток у судовому позові – є безумовний доказ того, що комунальна служба надала, а споживач отримав та спожив послуги на суму рахунку.

4. В судах саме споживач повинен доказувати, що він не споживав послуги і нічого не винен комунальній службі, а не навпаки. http://schaste-naroda.org.ua/news/2009-02-17-28
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю
На: 1 Влад - Київ - Ukraine 2009-04-03 13:24:04
« Reply #2 : 03 Квітня 2009, 18:24:21 »

На: 1 Влад - Київ - Ukraine 2009-04-03 13:24:04

Чудова стаття, Владе, і дуже актуальна, дякуємо! Особливо сподобалось оце: «Питання порушення законодавства у сфері комунальних послуг настільки принципове і загострене, що пора приймати окрему додаткову статтю у Конституцію: «Громадяни України народжуються вільними, рівними і нічого не винними комунальним службам».»
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Поаторне прохання до Влада: не вставляйте, будь-ласка, пусті рядки у повідомлення. У Вас це чудово виходить, але чомусь забули?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Продовжуємо обговорювати http://io.ua/s73682 - Про народне щастя - матеріали сайту http://schaste-naroda.org.ua/ Точніше - про негідну судову практику вирішення спорів у сфері надання житлово-комунальних послуг.Мій коментар: Не з усім викладеним у цій публікації можна погодитися. Якщо хтось добровільно вирішив, наприклад, споживати гарячу чи холодну воду без договору, і не звернувся з вимогою припинити надання йому цих послуг, то хто повинен за них платити? Інша справа, коли послуги не відповідають вимогам щодо їх кількості та якості. Тоді слід оплачувати по факту. Однак, тут немає нічого нового. Це передбачене діючим законодавством. Тільки хто ж його дотримується?
Записаний

Николай

• Гість

Цитата:"Якщо хтось добровільно вирішив, наприклад, споживати гарячу чи холодну воду без договору, і не звернувся з вимогою припинити надання йому цих послуг, то хто повинен за них платити?"

А якщо споживачі звернулись до визначеного місцевою радою виконавця водопостачання, укласти договір на воду відповідно 630-ї постанови, а виконавець уже 1,5року не укладає і особових рахунків не відкриває, то куди платити і як бути з цим?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

За минулі півтора роки можна було звернутися до суду і врегулювати спірні питання. В спорах між господарюючими суб\\\'єктами діє норма ГПК, відповідно до якої договір може бути визнаний укладеним і затвердженим судом. Якщо йдеться про фізичну особу, то рішенням суду буде зобов\\\'язано відповідача укласти договір на умовах Типового договору. Взагалі обов\\\'язок укладання Типових договорів покладається як на виконавця, так і на споживача (ст. 19 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги"). Ну взагалі дивно, чому це виконавець послуги надає, а отримувати плату за них не бажає. Може Ваш виконавець благодійник?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email