'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Спасибо большое за информацию, я тоже постараюсь найти...  (Прочитано 3292 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

shakirkirill

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Спасибо большое за информацию, я тоже постараюсь найти это решение Киевсовета від 08.11.2007 N 1159/3992 "Про затвердження Переліку житлово-комунальних послуг у житловому фонді м. Києва, право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах", хотя мне кажется не зря оно спрятано.

Виктор Иванович, Вы упомянули про балансоутримувачив, что они-де определены органами. Я давно занимаюсь этой проблемой по Печерскому району и пока кроме слов этих самых ба... -ей никаких документов не видел от Печерской администрации или от райсовета про определение этих самых б..., тем более предусмотренных законом договоров с собственниками (совладельцами) домов. Проинформируйте, пожалуйста, как в Вашем случае, какие документы удостоверяющие балансоутримування предоставляют Ваши оппоненты.

С уважением, Кирилл.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Перелік будинків, які передаються на утримання тих чи інших комунальних підприємств є додатком до рішень про утворення чи реорганізацію цих підприємств. Вам слід дізнатися, до якого підприємства відноситься мікрорайон, де розташований Ваш будинок. А потім витребувати рішення про утворення відповідного КП разом з усіма додатками. У моєму районі з цим прблем не було. Правда, в процесі реорганізації КП один будинок "загубили", не призначили йому виконавця послуг, хоч КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду" є єдиним балансоутримувачем в Солом\\\'янському районі м. Києва. У Печерському районі кожне з кількох КП визначене балансоутримувачем.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email