'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу! Як Ваші справи у боротьбі з УРКАпро  (Прочитано 2750 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

sage

• Гість

Вікторе Івановичу! Як Ваші справи у боротьбі з УРКАпромом? Чи Ви отримали Ухвалу про виправлення? Чи не скасовано судовий наказ?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Помічник судді Мельника В.В. обіцяв мені надрукувати ухвалу про виправлення помилки в судовому наказі ще в минулий понеділок, однак я не мав можливості завітати до нього. Наступного вівторка маю справу в Солом\\\'янському райсуді, тоді сподіваюсь отримати. А ще один наказ чекає в Шевченківському райсуді. Наступного тижня сподіваюсь отримати і його. Оскаржень з боку УПБ не було. Скоріш за все будуть (якщо будуть) оскаржувати постанови про відкриття виконавчого провадження.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Нарешті, надрукував. Але довго розшукував у шухляді свого стола. На ухвалі є підпис судді та секретаря, однак немає печатки. Ухвалу я отримав, однак печатку неможливо було поставити, розпочалася обідня перерва в канцелярії. А до того відбувалося слухання іншої справи, у якій я був представником. Тепер слід ще потурбуватися про печатку, потім податися до ВДВС Печерського району м. Києва. Там розпочнеться нова епопея. А Шевченківський райсуд (суддя Остапенко) до цього часу не спромігся видати інший судовий наказ, бодай без печатки. Остання обіцянка - буде оформлений у п\\\'ятницю 17.04.2009 р., хоч заява подана 04 березня. Можна собі уявити масштаби зволікання у разі відкриття позовного провадження. Все-таки наказне провадження прискорює отримання виконавчого документа. Що буде далі - поживемо - побачимо ...
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email