'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: На черзі ВАТ АКБ \"Інтербанк\". Сьогодні видавав відсотки...  (Прочитано 3027 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На черзі ВАТ АКБ "Інтербанк". Сьогодні видавав відсотки по депозитам у межах лише до 200 грн., по зарплатним проектам - так само. Накопичив десятки претензій розгніваних вкладників. Я теж долучився. Наступного тижня буде направлений позов до суду. А судовий наказ Солом\\\'янського райсуду з ухвалою про виправлення в ньому помилки вчора попрямував для примусового виконання до ВДВС Печерського району м. Києва, на вул. Різницьку, 11-б (поряд з ГПУ). Боржник - УКРПРОМБАНК (один з учасників Форуму влучно назвав його Уркабанком).
Записаний

sage

• Гість

Вікторе Івановичу! Тобто УРКАпром не подавав заяву про скасування... Правильно, я розумію...

Це зміна тенденції, маю зазначити. Раніше вони абсолютно все оскаржували: аргументи як зі стелі, так і з підлоги...

Напевно, як Ви передбачали, будуть чинити перепони у виконавчому провадженні. У Вас вже є Постанова про відкриття?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Ви зрозуміли правильно, не подавав. Можливо, УПБ просто не встигає своєчасно подавати заяви про скасування судового наказу. Хоч з дати отримання ним копії постанови від суду минув майже місяць. Заява про відкриття виконавчого провадження зареєстрована у ВДВС Печерського району під вх. № 3395/02-31/4 двадцять першим квітня, хоч була насправді подана 15.04.09 р. Я не став сперечатися, не так вже важливо з огляду на вихідні та святкові дні. Головне - вже призначений державний виконавець, яка обіцяла винести постанову наступної п\\\'ятниці, 24.04.09. Тим часом буду намагатися отримати сьогодні ще один виконавчий лист у Шевченківському райсуді м. Києва. Наступні дії - подаю позови про повернення відсотків, компенсацію упущеної виглди, моральної шкоди, попередньо - клопотання про забезпечення позовів шляхом накладення арешту на майно УПБ. А далі буде видно.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Після двогодинної боротьби 17-го квітня вдалося отримати судовий наказ у Шевченківському райсуді м. Києва, датований 19-м березня 2009 р., який станом на 17-е квітня не набрав чинності. Як це могло статися? Та цей наказ ніхто не оформляв належним чином, не надіслав до УПБ. Більше того, повторилася історія, як у Солом\\\'янському суді м. Києва, тобто в ньому зазначена невірна адреса банку-боржника. Правда, зовсім не така, як у попередньому випадку. Виправили через 45 хвилин без додаткової ухвали. Тепер мені доведеться відіслати матеріали справи до банку, або особисто доставити, почекати 10 днів, а потім звернутися до ВДВС. Важливо зазначити: Укрпромбанк надіслав листа, в якому повідомив, що тимчасова адміністрація введена з 21 січня 2009 р. У нашому випадку строк дії депозитних договорів закінчився після цієї дати - 03 березня 2009 р., тобто вимоги про повернення вкладів не підпадають під дію мораторію. Тому УПБ не поспішає опротестовувати судовий наказ.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email