'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! 3-го квітня банк ГУ УДК отр  (Прочитано 3163 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! 3-го квітня банк ГУ УДК отримав 2 суми по 4,59 за копії судрішень у справах 2а-1405/06 та 2a-166/2007 з відповідними ухвалами, які я переслав 2-го квітня. Вже пройшло чимало часу. Ви сказали, що виготовлять копії за 2-3 тижня? Надіюсь їх отримати при зустрічі 8-го травня на судовому засіданні!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Мені вчора повідомили по телефону з Шевченківського райсуду, що копії рішень виготовлені і можна їх отримати в каб. 45. Пересилати поштою не будуть, бо в канцелярії немає марок. У мене найближча справа у цьому суді дійсно розглядається 8 травня під головуванням Савицького О.А. То якщо не пізно для Вас, то разом і сходимо до каб. № 45.
Записаний

Влад

• Гість

Дякую! Буду! Я ж подав заяву щодо участі 3-ю особою! Можу ще повідомити, що у нашому будинку була друга комісія держенергонагляду більш поважна, яка надала припис ТОВ "ЖЕК-108" розраховуватися з мешканцями згідно показників будинкового лічильника! Правда, вони кажуть, що для однотрубних стояків неможливо встановити лічильники в квартирах або розподілювачі!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Відносно лічильників. До цього часу ще залишилися люди, які вважають неможливим здійснити політ на Місяць. А також неможливим встановити квартирні прилади обліку теплової енергії. Пошліть їх ... на мій сайт, нехай навчаються тому, чому їх не навчили у вищій школі. В Одесі про таких кажуть: "От фраєр, всю Одесу влаштовує, а його не влаштовує". Нехай добре вивчать досвід з 20-х років минулого століття Данії, Німеччини, пострадянських країн Європи, навіть Росії та Білорусі. Це ж додуматися до такого - німці чи Болгари дурніші від нас? Повторюю, мені в Києві відомі принаймі 4 приватні квартири, де встановлені прилади обліку саме в однотрубних системах ЦО, і розрахунки здійснюються на підставі укладених Типових договорів. Врешті решт, ця інформація відома не тільки мені. Вона оприлюднена на даному сайті. Кому ще хочеться заперечити, нехай не ховається і не розповсюджує чутки, а виступить на цьому Форумі і обґрунтує своє безпідставне припущення, яке суперечить законам природи.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email