'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: У моєї знайомої відбулося засідання у Печерському суд  (Прочитано 2801 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

sage

• Гість

У моєї знайомої відбулося засідання у Печерському суді за позовом до УРКАпрому - прийшлося подати саме позов, оскільки мове йде про дострокове повернення депозиту. Каже, що з від УРКАпрому на засдіання прийшла молода дівчина-юрист, яка на суді виглядала не дуже впевнено, а після суду мило поспілкувалася з моєю знайомою: розповіла, що УРКАпром не оскаржує ні судових рішень, ні наказів - якщо в них немає мови про відшкодування збитків...

Вікторе Івановичу, чи ще не виявив у Вашому випадку УРКАпром бажання добровільно виконати судовий наказ?
Записаний

sage

• Гість

адже, якщо стягнення буде здійснено ВДВС, УРКАпром ще понесе 10% збитків. Доречі, цікаво, ці 10% стягуються ВДВС на свою користь відразу - разом із сумою боргу?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Добровільно поки-що не погодився. Я отримав доручення від ВДВС вручити запити в БТІ, УДАІ, ГУ статистики, ДПІ відносно майнового стану банку, його реквізитів, банківських рахунків, даних про керівників тощо, і сьогодні у повному обсязі виконав це доручення (зареєстрував належним чином). Найраніше очікується інформація з БТІ, мені особисто це пообіцяв начальник Сенчук В.В. Все буде оприлюднено на цьому Форумі. Відносно виконавчого збору і можливих потім штрафів за невиконання судового наказу - вони стягуються окремим провадженням за постановою державного виконавця, або після закінчення основного провадження, або поступово, у процесі. Роблять і так, і так.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email