'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Збираюся подати таку ВИМОГу про припинення незаконних...  (Прочитано 2801 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

bav

• Гість

Збираюся подати таку ВИМОГу про припинення незаконних нарахувань без укладання договорів

Нагадую, що у провадженні Солом’янського районного суду м. Києва знаходиться справа №2-995/09 за позовом О.В. до КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» та КП «Залізничне» про усунення порушень прав споживача послуг з водо- і тепло- постачання, визнання недійсним боргу, зобов\\\'язання до дій та відшкодування моральної шкоди. До вирішення спору відносно укладання договорів і визнання недійсним боргу ВИМАГАЮ НЕГАЙНО ПРИПИНИТИ НЕЗАКОННІ НАРАХУВАННЯ ПО НЕЗАКОННИМ ТАРИФАМ КМДА і повернутися в правове поле, а саме укласти відповідні договори, без яких у мене перед Вами немає жодних зобов’язань.

Посилання представника «Дирекції…» в своїх поясненнях на ст.179 Житлового Кодексу яка передбачає «Користування будинками (квартирами) державного і громадського житлового фонду, фонду житлово-будівельних кооперативів, а також приватного житлового фонду та їх утримання здійснюється з обов\\\'язковим додержанням вимог Правил користування приміщеннями жилих будинків і прибудинковими територіями, які затверджуються Кабінетом Міністрів України» ЗОБОВ’ЯЗУЄ ВЛАСНИКА КВАРТИРИ «укласти договір на надання житлово-комунальних послуг, підготовлений виконавцем відповідно до типового договору; оплачувати надані житлово-комунальні послуги у строки, встановлені договором або законом» згідно з п.7 "ПРАВИЛА користування приміщеннями житлових будинків», затверджених постановою КМУ №45 від 24 січня 2006 р., що я весь час і намагаюся зробити але ВСП «Залізничний» і КП «Залізничне» ухиляються від укладання договорів.

Посилання на ч.7 ст.1 Закону України «Про захист прав споживачів» «Договір - усний чи письмовий правочин між споживачем і продавцем (виконавцем) про якість, терміни, ціну та інші умови, за яких реалізується продукція. підтвердження вчинення усного правочину оформляється квитанцією, товарним чи касовим чеком, квитком, талоном або іншими документами (далі - розрахунковий документ)» передбачає, що договір МОЖЕ БУТИ УКЛАДЕНИМ В УСНІЙ ФОРМІ. Тому довожу до Вашого відома що в квитанціях, за якими я сплачував і буду сплачувати комунальні послуги зазначаються нульові тарифи на утримання будинку і опалення та відсутність будь якого боргу. Зразок квитанції, що підтверджує таку угоду додається. За цю пораду висловлюю велику подяку юрисконсульту Т.П.Чернишенко.

З урахуванням вищевикладеного, я ЗАЯВЛЯЮ ПРО СВОЮ ВІДМОВУ ВІД ПОСЛУГ ПО УТРИМАННЮ БУДИНКУ І ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ допоки по-перше, не будуть усунуті недоліки викладені в заявах (додаються) від 19.03.2009 до ВСП «Залізничний» і від 10.04.2009 за №429 до КП «Залізничне», на які я навіть відповіді-відписки не отримав, по-друге, не будуть укладені відповідні договори та ВИМАГАЮ ПРИПИНИТИ НЕЗАКОННО НАРАХОВУВАТИ ПЛАТУ ЗА ПОСЛУГИ, НА ЯКІ НЕ УКЛАДЕНО ВІДПОВІДНИХ ДОГОВОРІВ ДО ТИХ ПІР, ПОКИ ТАКІ ДОГОВОРИ НЕ БУДУТЬ УКЛАДЕНІ в примусовому порядку, згідно з судовим рішенням.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тепер відмовлятися від укладання договорів не будуть, бо їх до цього зобов\\\'язує новоспечене, також незаконне розпорядження КМДА № 518 від 29 квітня 2009 року "Про встановлення та погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій" за підписом Голубченка А.К. Стосовно Вашої ВИМОГИ НЕГАЙНО ПРИПИНИТИ НЕЗАКОННІ НАРАХУВАННЯ ПО НЕЗАКОННИМ ТАРИФАМ КМДА - вона була б доречною у формі заяви про забезпечення позову
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email