'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ДО УВАГИ голів ЖБК та ОСББ, які мені надали або не надав...  (Прочитано 3088 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

ДО УВАГИ голів ЖБК та ОСББ, які мені надали або не надавали довіреності на представництво інтересів у суді.

Ви, можливо, звернули увагу на недавно (05-07 травня ц.р.) опубліковані нові розпорядження КМДА від 29.04.2009 р. №№ 516...520 за підписом Вашого колеги "в.о. Голови" Голубченка А.К. про чергове підвищення тарифів на ЖКП. А також на те, що нові розпорядження мною також оскаржені шляхом внесення змін до раніше поданого позову, оприлюдненого на Головній сторінці цього сайту.

Маю намір подати заяви від Вашого імені про вступ у справу в якості третіх осіб з самостійними вимогами на предмет позову. Самостійні вимоги можуть стосуватися усунення порушень Ваших інтересів, як виконавців послуг, внаслідок прийняття КМДА актів, що суперечать законодавству. Ці вимоги не перетинаються з моїми особистими і виключають їх задоволення за моїм позовом. Однак, вони будуть мати велике значення у нині відкладених та можливих нових господарських справах за позовами до Вас з боку Київенерго та Київводоканалу.

ПРИЄДНУЙТЕСЯ !
Записаний

Юрій

• Гість

ЖБК "Алмаз-5" готове приєднатися. Як можна передати Вам довіреність?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Прекрасно, дякую, Юрію, за солідарність. Якщо не ми поставими на місце Черновецького з Голубченком, то хто ж це зробить за нас? Я завтра планую відвідати Шевченківський райсуд, подам через канцелярію Заяву про забезпечення доказів http://io.ua/s75402 до цієї справи, а заодно можу зареєструвати і заяву про вступ ЖБК "Алмаз-5" у якості третьої особи з самостійними вимогами. Будь-ласка, передайте мені під цим повідомленням реквізити ЖБК, які слід помістити в "шапці".
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Якщо завтра незручно, то можемо зустрітися 14.05.09 об 11:00 в тому ж суді, біля кабінету судді Васильєвої Т.М.
Записаний

Юрій

• Гість
Житлово-будівельний кооператив “Алмаз-5
« Reply #4 : 12 Травня 2009, 00:40:54 »

Житлово-будівельний кооператив “Алмаз-5

03134 м. Київ, вул. Булгакова, 15, оф. 3-А,

р/р 26008301290342

в Ленінградському від. АКБ «Промінвестбанк»,

МФО 322108, ЗКПО24257011
Записаний

Юрій

• Гість
Голова правління Задоя Юрій Миколайович
« Reply #5 : 12 Травня 2009, 00:42:56 »

Голова правління Задоя Юрій Миколайович

14 в мене Господарський суд щодо усунення порушень умов договору.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Юрію, на жаль у мене в цей день також призначене слухання справи на 11:00 годину у Шевченківському районному суді м. Києва, суддя Васильєва Т.М. Можливо, зустрінемося завтра на нейтральній території? Нагадую, мій телефон 457-40-72.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email