'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, Ви написали Алмазу-5 :), що 12.05.09 будет...  (Прочитано 3170 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу, Ви написали Алмазу-5 :), що 12.05.09 будете у Шевченківському суді у своїх справах, то може зайдете, будь-ласочка, у той 45 кабінет по ухвалу Притули для нас. Ми у заяві від 31 березня 2009 р. від Вашого імені (її зареєстровану копію разом з копією квитанції віддали Вам прямо під канцелярією відразу по реєстрації) просили надати Вам як позивачеві:

• одну додаткову засвідчену копію Постанови Шевченківського районного суду міста Києва у справі № 2а-166/2007 від 05 липня 2007 року;

• одну додаткову засвідчену копію Ухвали Київського апеляційного адміністративного суду у справі № 22-а-5383/08 від 23 грудня 2008 року, якою Кулі Віктору Івановичу було відмовлено у відкритті апеляційного провадження по його апеляційній скарзі на зазначену вище Постанову Шевченківського районного суду.

Оля
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Гаразд.
« Reply #1 : 11 Травня 2009, 13:36:16 »

Гаразд.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

100 x 100, 70 кБ
Доброго дня, Олю! Дозвольте доповісти. Той хлопець в каб. 45 сьогодні не знайшов замовлені для Вас копії судових рішень. Питає у мене, а кому Ваша заява розписана? А звідки мені відомо? Далі запропонував почекати в коридорі. Через хвилин 20 повернувся і сказав, що заява розписана йому. Потім почав знову розшукувати у якихось папках та блокнотах. Дівчина, яка мабуть і є насправді помічницею голови суду, підключилася. По комп\\\'ютеру знайшла, що заява була зареєстрована 31 березня ц.р. А потім радісно повідомила, що замовлені копії я вже отримав 14 березня (?!). Ще з більшою радістю я їй відповідаю: так, отримав, але це за попередньою заявою. Вона каже, що цього Вам повинно було б вистачити. Кажу, може й так, то прошу надати мені письмову відмову. Показую копії квитанцій про сплату державного мита за додаткові копії судових рішень. Нарешті погодилася. Після цього хлопець пішов в архів, запропонувавши знову почекати. Через 30 хвилин повернувся з виготовленими копіями, але потрібно було ще пронумерувати аркуші, прошити, отримати підпис судді, проставити гербові печатки на кожному аркуші. Запропонував почекати. Чекаю ще 30 хвилин. Набридло, знову заходжу до каб. № 45, питаю, чи не забув він про мене? Каже ні, а сам в поті обличчя трудиться над цими аркушами. Такий великий хлопець, такі дрібні і нікчемні папери, йому б в Президентському полку служити, а не оформляти копії документів. Але серцю не накажеш. Тим більше, що у нього явні ознаки геніальності, бо пише лівою рукою, а всі відомі геніальні люди та Президенти США були ліворукими. Я йому про це сказав, він задоволено посміхнувся. Після цього пішла розмова на тему, скільки часу я ще можу чекати. Я погодився на 10 хвилин, бо мені ще потрібно було віднести судові повістки до КМДА про виклик на 6 липня представників Черновецького та Київради. Він сказав, що не встигне. Домовилися, що я прийду за цими рішення наступного разу, коли відбудеться судове засідання у іншій справі, але в цьому суді. Йдеться про 14 квітня. Так, що чекати доведеться недовго. Заодно виявилося, що мені повезло, бо якраз на протязі мого перебування в суді пішов дощ. А потім вщух. До КМДА дістався, не замочивши ніг.

Висновок: за Ваші гроші Вас у суді обслужать, але через півтора місяця, і то тільки після неоднократних нагадувань.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

100 x 100, 28 кБ
Ілюстрація до українського судочинства: останній бар\\\'єр завжди важко подолати!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email