'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Віктор Іванович, Позивач додає до справи лист яким він  (Прочитано 2962 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Комітет

• Гість

Віктор Іванович, Позивач додає до справи лист яким він звернувся до Дирекції єдиного замовника та додає відповідь на свій лист. Я ознайомившись з цими матеріалами фіксую що інформація яка в цих листах викладена є неправдивою і такою, за допомогою якої позивач вводить в оману суд. Я готую свою письмову реакцію на ці матеріали, підкажіть, як краще цю свою реакцію назвати, також я хочу ще додати деяку свою правову позицію по позовній заяві.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Це можна зробити у додаткових поясненнях до заперечень. Крім того, радив би звернутися з позовом до суду про визнання недійсною наданої інформації (разом з іншими вимогами, яких набереться немало у Вашому випадку).
Записаний

Комітет

• Гість

Позов треба подавати під час засідання яке відбувається, чи як?
Записаний

Комітет

• Гість

Віктор Іванович, оцініть, будь ласка, мою позицію. Можливо порадите, на який нормативний акт треба посилатися, коли вказуєш на те, що постанова апеляційного господарського суду поширюється лише на СПДФО, а не на ФО власника майна. А також, чи вірно я оцінює дану постанову з приводу моменту, коли саме СПДФО зобов\\\'язана укласти договір?

6. У своїй позовній заяві, Позивач, обгрунтовуючи свої позовні вимоги, посилається на Постанову Харківського апеляційного господарського суду по справі 33/220-07 від 24.07.2008 року, якою СПДФО зобовязано укласти з КП “Водоканал” договір № 264 від 24.07.2008 року на відпуск води з комунального водопроводу та прийом стоків в комунальну каналізацію до нежитлового приміщення №5 в редакції КП “Водоканал” та вказує, що з моменту винесення постанови СПДФО ухиляється від укладання вказаного договору.

З приводу цього мушу повідомити суду наступне.

ФОП не здійснює за вказаною адресою підприємницьку діяльність, оскільки обраний нею спосіб оподаткування доходів, одержаних від цієї діяльності, обмежує її можливості межами кіоску, який розташовано за адресою Торгівельного майданчику (ринок).

На підставі цього, дана позиція позивача є безпідставною. ФОП не може ухилятися від того, чого не має права здійснити. На даний момент, ФОП не може розпочати здійснення господарської діяльності за вказаною адресою, та не планує вчиняти цього у майбутньому, а тому, вона не може, як СПДФО, укласти договір з КП “Водоканал” та виконати зобов\\\'язання, яке викладено у Постанові Харківського апеляційного господарського суду по справі 33/220-07 від 24.07.2008 року.:

Текст постанови:

Зобов\\\'язати Суб\\\'єкта підприємницької діяльності – фізичну особу укласти в редакції проекту позивача Договір № 264 від 08.05.2007 року на відпуск води з комунального водопроводу та прийом стоків в комунальну каналізацію для надання послуг до нежитлового приміщення № 5 з Комунальним підприємством “Водоканал”

У згаданій постанові не вказуються строки в які ФОП зобов\\\'язана укласти відповідний договір, а тому, твердження позивача, стосовно того, що СПДФО ухиляється від укладання договору, саме з моменту прийняття рішення, є безпідставними. Дане рішення поширюється лише на підприємця, а оскільки даним приміщенням володіє фізична особа не підприємець то і виконувати дане рішення фізична особа Коломак Наталія Борисівна не зобов\\\'язана.
Записаний

Комітет

• Гість

Віктор Іванович, я, на першому засіданні, подав клопотання, суддя його проігнорувала і навіть нічого, стосовно цього клопотання не вказала в ухвалі про дату чергового засідання, я так розумію, якщо вона відмовила у задоволення клопотання, то вона повинна була щось в ухвалі написати, стосовно цього. Я маю право подати те саме клопотання, але повторно і що я повинен на початку оприлюднення клопотання сказати ?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Маєте право подавати клопотання скільки завгодно разів. Але бажано їх реєструвати в канцелярії суду, щоб не зникли. Підстави, чому суддя відмовила у задоволенні клопотання можна знайти у фонограмі судового засідання, якщо не буде письмової ухвали. Щодо постанови - це приклад судового рішення, яке неможливо змусити виконати без участі відповідача. А тому наслідки будуть нікчемними. А далі можливий позов до цивільного суду від власника квартири з вимогою до Водоканалу усунути перепони в користуванні нежитловим приміщенням у приватних цілях. Наприклад, для схову власного майна (одягу, взуття, книг, домашньої техніки тощо). Пропоную звернутися до ДПІ і отримати довідку про те, що приміщення не використовується для здійснення підприємницької діяльності.
Записаний

Комітет

• Гість

"Пропоную звернутися до ДПІ і отримати довідку про те, що приміщення не використовується для здійснення підприємницької діяльності."

Податкова не надає інформацію про те, що у даному приміщенні не здійснюється підприємницька діяльність, вона надає інформацію про місце здійснення підприємницької діяльності, де саме здійснює свою підприємницьку діяльність підприємець. Таку довідку вже отримав у податковій, та долучив до справи, як доказ.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email