'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Я вибачаюсь, можливо дуже наполягаю, але, чи можете щос  (Прочитано 3074 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Комітет

• Гість

Я вибачаюсь, можливо дуже наполягаю, але, чи можете щось сказати з приводу тих своїх матеріалів, які я розмістив тут?

І ще одне, Ви сказали: "Щодо господарського процесу, то Ви маєте право подати клопотання про продовження строку розгляду справи, аж поки усі стадії процесу не будуть належним чином проведені."

В який момент треба подавати це клопотання, та якими нормами апелювати при його поданні?
Записаний

Комітет

• Гість

Це клопотання слід подавати окрема, чи слід додати до "Додаткови пояснень до заперечень" - Прошу суд продовжити строк розгляду справи.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Усі клопотання - це самостійні процесуальні документи. Клопотання подаєте тоді, коли Ви вважаєте за потрібне. Це Ваше право. Норми процесуального права викладені в КАСУ. Відносно матеріалів http://io.ua/s76561 - Про спір з Водоканалом м. Лозова Харківської області - мені доведеться досконально їх вивчити. Поки-що не маю вільного часу.
Записаний

Комітет

• Гість
Віктор Іванович, а що саме просити суд?
« Reply #3 : 03 Червня 2009, 19:43:02 »

Віктор Іванович, а що саме просити суд?

Посилаючись на статтю 77 ГПК , відкладення розгляду справи за такими обставинами - необхідність витребування нових доказів.

Чи просити: Прошу суд продовжити строк розгляду справи для надання мені можливості на ознайомлення з матеріалами справи, які Позивач долучив до справи, разом з Поясненнями до заперечення відповідача на позовну заяву від 29.05.2009 року за №1833, які я отримав 03 червня 2009 року для підготовки відгуку на пояснення.

Чи достатньо вказати, що під час розгляду справи не досліджено у повному обсязі всі обставини справи.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Можна посилатися на будь-які обставини, аби вони не були надуманими. Вивчення матеріалів справи у зв\\\'язку з недавно наданими документами - це підстава. Можуть бути й інші. Відсутність необхідних доказів, які слід витребувати. Ще що-небудь.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email