'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый ,Виктор Иванович, к сожалению сегодня подобн...  (Прочитано 4983 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемый ,Виктор Иванович, к сожалению сегодня подобные махинации становятся общеприменяемыми в тч. и самими судьями,когда суд не приобщает к делу "не нужные" документы, и наооборот в тихую после стадии проверки документов в деле подкладывает нужные которые вообще в природе не существовало. В моей практике имело место приобщение к делу документа дата составления которого предшествовала дате иизготовления бланка на котором документ составлялся на несколько лет и суд пригнорировал это обстоятельство . тут одними моральными обличениями и ст. 160 ГПК не обойдешься!
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

ЭТОТ мой комментарий к вопросу о подписях по вашей просьбе об экспертизе подписей, кстати сегодня применяются эдакие штампы факсимиле которые повторяют "мокрый" оттиск подписи безупречно и думаю что и Экспертиза не подкопается. Как написано в бессмертном произведении И.Ильфа и Е. Петрова "резиновый директор Полыхаев с успехом заменял Полыхаева живого".
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

800 x 195, 14 кБ
У даному випадку факт використання факсимільних підписів директора КП "Дирекція з управління та обсуговування житлового фонду" Солом\\\'янської районної у м. Києві ради О.М. Мартиняк на двох документах, датованих 18 та 28 лютого 2008 р. не визнається її представником - зав. юрвідділом підприємства Пановою Світланою Андріївною. Заявила, що на оригіналах документів підписи справжні, а копії http://io.ua/9965319p , http://io.ua/9965321p відтворюють оригінали, хоч і не засвідчені написами типу "З оригіналом згідно". Однак, очевидно, що свідчення Панової С.А. не відповідає дійсності, а довести протилежне неможливо. Якщо ж навіть допустити, що на одному з документів насправді проставлене факсиміле підпису, то на іншому проставити факсиміле, а тим білше справжній підпис, в рядку зі словами "Директор ... О.Мартиняк" з точним розташуванням по відношенню до надрукованих зліва і справа літер неможливо. Спробуйте зробити це навіть водночас, не кажучи вже про лаг у 10 днів. Обов\\\'язково буде різниця в координатах та в куті повороту відбитків штампа-факсиміле. Я не сумніваюсь, що ці обставини мені вдасться довести у судовому засіданні під головуванням Мягкохода Ю.В. Якщо тільки не будуть кимось вирвані зі справи відповідні 2 аркуші з заміною їх іншими. За цим прослідкую. Буду вимагати посвідчення тотожності наявних у мене копій тим, які підшиті до справи. Цікаво, яку пісеньку після цього заспіває Світлана Андріївна перед обширною аудиторією. Не сфальшивити б їй! Ще раз повторюю злощасні копії підрисів.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

800 x 197, 13 кБ
А це другий підпис для порівняння (у продовження теми gro-za - Київ - Ukraine 2009-06-03 14:13:59).
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Судді Мягкоходу Ю.В. не потрібно пояснювати про факсиміле, оскільки його секретар розсилає повідомлення учасникам судових засідань з факсимільними підписами судді. У даному випадку не варто очікувати негативних наслідків, але ... як знати, як знати? Я б не довіряв свій штамп-факсиміле постороннім, навіть підлеглим по службі, особам. З іншого боку, коли отримуєте судові рішення з "мокрими" печатками та підписами судді, слідкуйте, щоб не було факсимільних підписів. Бо це може спричинити до негативних наслідків. Уявіть собі рішення суду з фальшивим підписом! А таке відбувалося у Шевченківському райсуді м. Києва, та ще й у масових масштабах. Працівниками канцелярії фальсифікувалися судові рішення у справах, які не були предметом розгляду, за підписом судді Кухалейшвілі Ю.Л., що викликало скандал і звільнення судді з посади постановою Верховної Ради України (керівник апарату суду після невеликого переполоху залишилася на своєму місці, секретар канцелярії звільнилася).
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email