'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемые, Виктор Иванович, и Ольга , постановление по  (Прочитано 3219 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемые, Виктор Иванович, и Ольга , постановление по Делу № 3307472 я уже нашел в "реестре суд реш." и скачал в Word , остается неясным способ его использования ведь текст не заверен имя истца неизвестно. Виктор Иванович, видимо нужно затребовать заявлением про обеспечение доказательств заверенный текст постановления по делу № 3307472 в ВАСУ в с/з 24.06.09г. или как вы намерены действовать?

Далее не могу продолжить обсуждение ,ухожу после 15.00 наверно выйду в интернет.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я вже коментував цю ситуацію. Буду звертатися до Шевченківського райсуду м. Києва. На жаль, сьогодні вранці цю постанову в Реєєстрі я вже не знайшов. Ненадійна ця штука!
Записаний

Виталий

• Гість

Шукати потрібно по номеру судового рішення. Давно відомо, що адреса рішень в базі постійно змінюється. На головній сторінці - Реєстраційний номер судового рішення в ЄДРСР та обов’язково необхідно вибрати форму судочинства, діапазон дат. Справа в тому, що посилання на рішення постійно змінюються при поновленні бази.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Віталію, ця теорія зрозуміла. Але на практиці не вдалося повторити подвиг Ольги та Л.П. Я відтворив і зафіксував усі реквізити у пошуковій формі згідно з отриманою від них інформацією. І мені не вдалося отримати бажаний результат. Крім того, я наполягаю на своїй думці, що пошукова система в Реєстрі судових рішень недолуга. Програмуваав цей сайт якийся початкуючий програміст, а може й професіонал-хартурщик. Що це за система, коли для пошуку судових рішень потрібно наперед знати реквізити? Порівняйте з сайтом Верховної Ради і відчуйте різницю. Або з Гуглом. Я ще не аналізував свіже повідомлення Ольги та Л.П. у відповідь на мої невдачі. Але тепер це питання не залишу напризволяще, все буде доведено і досліджене. До речі, мені вдавалося знаходити судові рішення у цьому реєстрі. Але спонтанно, щось вдавалося знайти, щось ні.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Віталію, перегляньте гілку "Ольга та Л. П. - Київ - Ukraine 2009-06-09 08:56:30". Там остаточний вердикт.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email