'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Довелось мені вчора поспі  (Прочитано 3094 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Довелось мені вчора поспілкуватися з пані Мартиняк. Було б смішно, якби не так сумно.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

А що Вас спонукало? Невже Вам недосить КП типу "Чоколівське" чи "Батиївське" у якості переможця конкурсу та виконавця послуг з утримання будинку? Пропоную продовжувати переговори саме з відповідним КП, а не з "Дирекцією". І судитися з нею не слід, бо формально все прописано в рішенні райради, статутах новоутворених КП, в договорах, укладених між "Дирекцією" та новоспеченими КП, які є повноправними юридичними особами (дієздатні і правоздатні). Крім того маєте прецедент - 6 (шість) реально укладених договорів з виконавцем послуг - КП "Індустріальне" ... http://io.ua/s76294 - Пакет документів стосовно укладення Типових договорів з КП "Індустріальне".
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Спонукало те, що КП Чоколівське письмово відмовилось укладати договір на обслуговування. Повідомили, що ті договори укладає Дирекція. Я зверталась з офертою і до Дирекції і до КП Чоколівське. З Дирекцією намагались узгодити розбіжності. Тепер прямую до суду.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

До різного роду повідомлень різних КП слід відноситися критично. Інакше вони заведуть Вас у зачароване коло. Ще раз підкреслюю, що на даний час ні О.М. Мартиняк, ні очолювана нею "Дирекція ..." ніякого відношення до укладання Типових договорів про надання ЖКП, затверджених постановами КМУ від 21.07.2005 р. № 630 та від 20.05.2009 р. № 529, не має. Для того, щоб Ваша інформація не була безпідставною, та ради уникнення зайвої судової тяганини, Вам слід подати офіційно оферти про укладення зазначених договорів на ім\\\'я директора КП "Чоколівське", яке "виграло" конкурс по визначенню виконавця ЖКП у Вашому мікрорайоні. До кожної оферти (пропозиції) необхідно долучити по 2 примірники кожного договору. Оферти повинні бути вручені належним чином. У жодному випадку не ставте заздалегідь підписи на проектах договорів, інакше можуть обдурити. А коли отримаєте відповідь, тоді будете вирішувати, як діяти далі.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email