'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Мене запросили для узгодження розбіжностей для уклада...  (Прочитано 2810 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Гість

Мене запросили для узгодження розбіжностей для укладання договору. Залякування, пресинг... Страшне. Командою з 4 осіб мені пояснили, що 1,5 грн.за м2 по космічним тарифам - за це дякувати повинна. А є у них розрахунок оплати - 7,5 грн за м2. І буду я за це платити. І ніякі закони не приймаються, і ніякої прозорості складових не передбачається. І ніяких договорів рішенням суду з нульовим тарифом вони ніколи не укладали. Зупинити це сичання вдалося тільки завдяки диктофону. Далі, вже з диктофоном дійшли згоди, що узгодження переноситься в судові кабінети.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Виходячи з зазначеного, та з інформації про громадські слухання - який же тариф ми "узгодимо" в завтрашній день? До речі, а де ті слухання проводитимуться?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Невідомо. Можливо, інформація недостовірна. Підтверджень з більш-менш офіційних джерел не надійшло. А тарифів для узгодження немає і не може бути. Постановою КМУ від 20.05.2009 р. № 529 усі попередні фантазії КМДА на тему тарифів перекреслені.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email