'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу! Я практично закінчила роботу над те...  (Прочитано 3302 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу! Я практично закінчила роботу над текстовим архівом Вашого старого сайту. Готовий архів я передам Вам на диску у Шевченківському суді 6 липня.
У мене питання, якщо Ви розмістите його у Нарисах нового сайту, то чи збережеться форматування тексту (напівжирний та кольоровий шрифт, який є в Doc-файлі)?
І ще у мене пропозиція: можливо, варто закрити форум старого сайту для нових дописів. Якщо технічно це неможливо, то принаймні можна дати великими літерами повідомлення на форумі про те, що він закритий, з посиланням на новий форум. Ми Олею порадились і вирішили, що так буде краще, оскільки більше не доведеться відслідковувати доповнення старого форуму й оновлювати його архів. Я пронумерувала в архіві сторінки форуму для зручності пошуку й орієнтування по форуму. Та поки я закінчувала формувати архів у Doc-файлі, на форумі з’явився новий допис і сторінки поїхали (їх залишилось 25, але зміст на всіх сторінках з’їхав). Все це я виправила. Звісно, можна прибрати з архіву проставлені мною номери сторінок, але по-перше, з ними зручніше, а по-друге, чи варто постійно відстежувати старий форум й оновлювати архів?
Людмила Павлівна
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дякую Вам за проведену велику роботу. При розміщенні нарисів форматування першоджерела втрачається, але текст можна вручну переформатувати з застосуванням обмеженого набору інструментів. Заборонити поповнення сайту новими повідомленнями не проблема. Я зараз це виконаю, а Ви можете пересвідчитися.
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу, ті користувачі, які натраплять через Інтернет на старий форум, не знатимуть, що форум живий, лише функціонує за іншою адресою, тож оце Ваше повідомлення: «УВАГА ! Сайт заблокований для нових повідомлень. Вміст усіх розділів збережений для вільного доступу для читання.» бажано доповнити адресою нового ФОРУМУ і вказати, що форум і весь сайт не просто заблокований — вони продовжуються в іншому місці. Адже Ваше посилання «Інші нариси тут» посередині першої сторінки і внизу сторінок новий відвідувач, який не знає про існування двох сайтів, може не пов’язати з форумом. Як на Вашу думку?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Людмило Павлівно, Олю! У мене було обмаль часу для оформлення потрібного оголошення на сайті {viki1234.io.ua} . Я просто негайно зреагував на пропозицію Людмили Павлівни, щоб уникнути зайвих турбот для неї. Справді, новий виступ на Форумі - і раніше збережений матеріал доводиться коригувати. Сьогодні ввечері запроектую кольоровий баннер з посиланням на Форум даного сайту, що дасть певну зручність випадковим відвідувачам Форуму. А після належного оформлення Вашої роботи, можливо, вдасться зробити автоматичний доступ до матеріалів Форуму {http://viki1234.io.ua/journal.php} з даного сайту. До речі, Ви звернули увагу, що навігація між Нарисами обох сайтів спрощена аналогічним способом, через баннери внизу кожної сторінки? Якщо клацнути на зображення "Інші нариси тут", то у триггерному режимі здійснюється передача управління з одного сайту на інший. Єдина незручність - баннери внизу сторінки, і не кожен їх зауважить. Крім того, можна помилково натиснути на баннер зліва, що може когось завести не туди, куди хотілося, тобто до Черновецького.net. У даному випадку щось придумаю інше.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Дещо придумав. Ось погляньте - http://viki1234.io.ua/journal.php
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email