'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Апеляційний суд я програв  (Прочитано 2929 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Апеляційний суд я програв 2 червня, хоча позивач визнала, що я не маю боргів за старими тарифами! Тепер чекаю постанови виконавчої служби. Думаю подати заяву до суду щодо пояснення. також маю підготувати касацію. Що Ви порадите?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Порадив би не чекати постанови ВДВС, а не дати можливості протилежній стороні отримати виконавчий лист. Для цього варто: 1) подати заяву про перегляд рішення за нововиявленими обставинами (скасовані розпорядження КМДА №№ 640...643; 2) подати касаційну скаргу. Крім того, з огляду на подальшу перспективу, подати кілька окремих позовів про повернення зайво нарахованих коштів за ЦО, ГВП, утримання будинку, про укладання договорів відповідно до ПКМУ №№ 630 та 529 (але не №560, яка скасована), про забов\\\'язання ЖЕО провести громадські слухання з приводу тарифів відповідно до ПКМУ № 529, про зобов\\\'язання усунути недоліки у внутрішньобудинковій мережі ЦО та ГВП, про зобов\\\'язання надати у прозорій формі тариф на утримання будинку, сформований згідно з постановами КМУ та затверджений у встановленому цими постановами порядку, про відшкодування моральної шкоди, навіть адміністративний позов за місцем свого проживання про визання недійсними тарифів Голубченка. Ще багато чого можна порадити, аби вистачило Вам творчої наснаги.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email