'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Наше ОСББ програло вже апе...  (Прочитано 2976 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Наше ОСББ програло вже апеляційний суд по захвату підвалу нашого будинку. В мене є впевненість, що програє і вищу інстанцію. Не погодились би Ви подивитись позовні заяви, рішення та ухвалу, щоб сказати, що нам робити. Якщо це можливо, повідомте e-mail, тут, чи на ane2003@ukr.net , чи в будь-який зручний для Вас спосіб. Дякую!!!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Шановний Олександре! Ви отримали очікуваний результат. У нашій країні - підвали, це єдине, що залишилося чиновникам від житлового фонду колишньої державної, потім комунальної форми власності. Єдине джерело наживи. Судова влада плететься у хвості іншої гілки влади, тому такий результат. Більшість суддів відірвані від народу, їх такі "дрібниці" просто не турбують. Плюс 70 відсотків корумпованості, за даними соціологічних досліджень. Для того, щоб можна було Вам щось корисне порадити, потрібно вивчити Вашу справу "від обкладинки до обкладинки". Зробіть повну копію матеріалів справи у першій та другій інстанціях, а також копію інформації з носіїв технічного запису судових засідань. Привезіть у Київ, передайте мені для ознайомлення. Потім порадимося. Відносно переписки по ел-пошті - я вважаю її неефективною. Але було б бажано, якби Ви стисло повідомили у цьому Форумі про всі обставини навколо боротьби за підвали.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email