'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановні форумчане! Як ви пам’ятаєте, на рішення КААС у  (Прочитано 2935 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Шановні форумчане! Як ви пам’ятаєте, на рішення КААС у справі у справі ОСББ "Престиж" проти КМДА булі подані касаційні скарги КМДА, Київенерго та ДарТЕЦ. Віктор Іванович підготував на ці скарги ґрунтовні заперечення (викладені у нарисах). На сьогодні на 15:00 призначене засідання у ВАСУ у цій справі, на якому Віктор Іванович буде захищати свою позицію, і, як він писав на форумі, є всі підстави сподіватися, що ВАСУ відмовить у задоволенні касаційних скарг.
Шановний Вікторе Івановичу, від усієї душі бажаємо Вам перемоги! Ми планували приїхати сьогодні до ВАСУ, щоб підтримати Вас на цьому вирішальному засіданні, та, нажаль, в терміновому режимі доводиться готуватись одночасно к кільком важливим засіданням. Ольга та Людмила Павлівна
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На жаль, судове засідання знову не відбулося, хоч сторони та поважні спостерігачі з\\\'явилися своєчасно. ВАСУ продовжує стріляти холостими патронами, та ще й невпопад. Секретарка запропонувала написати розписки про те, що ми (учасники) повідомлені про черновий перенос засідання на 01 липня 2009 р. о 15:00. Про причину не сказала, і не вибачилася від імені України. Крім того, довелося з нею посперечатися з приводу ненадання повної копії техзапису судових засідань, які відбувалися у попередній інстанції. Написав третю заяву з цього приводу. Вона сказала, що все одно я нічого не отримаю, бо в матеріалах справи відсутні компакт-диски з технічним записом усіх засідань в КААС, крім останнього. Копію запису цього засідання мені надали раніше, з другої спроби. Я зауважив, що у такому разі ВАСУ повинен був би повернути справу у КААС для доукомплектування, тим більше, що обидва суди знаходяться у одному й тому ж довжелезному приміщенні колишнього виробничого цеху знаменитого революційними традиціями заводу "Арсенал", причому саме на ці суди (ну, не стріляти ж у метро!) направлене жерло гармати - пам\\\'ятнику арсенальцям, на гранітному постаменті навпроти виходу з однойменного метро. Вона сказала, що це не її справа.
Я правильно зрозумів, що це справа О.С. Пушкіна, геніального російського поета, але на всяк випадок піднявся на 4-й поверх колишнього цеху, де розташований кабінет головуючого судді С.Я. Чалого, і де знаходиться його помічник. На диво, помічник перебував на робочому місці, але ми з ним також не порозумілися. Саме він здійснював місяць тому назад копіювання дисків, доданих Апеляційним судом, і сказав, що усі диски були наявні у справі, але раніше зробив копію лише останнього судового засідання (чому?). Пояснив, що нібито таку вимогу він прочитав у моїй повторній заяві, на що я йому заперечив, показавши зареєстровану копію. Крім того, я зауважив, що тоді хтось з вас мене обдурює. Розлючений помічник не знав, що відповісти, почав говорити щось на зразок "ходять тут всякі, заважають працювати". Ну точно, як в колишніх радянських "Гастрономах", де продавщиці з таким же обуренням вичитували покупців, тому, що не підносили їм шоколадок перед покупкою ковбаси "собача радість". Відправив мене реєструвати чергову заяву до канцелярії.
Канцелярія відмовила у реєстрації і послала не під три чорти, а у інший під\\\'їзд, де знаходиться ще одна канцелярія, яка нібито працює, на відміну від першої, у другій половині дня, але туди вхід заборонений. Я став наполягати, щоб працівниця першої канцелярії повідомила по внутрішньому телефону другу, яка повинна вийти на прохідну і зареєструвати заяву. Разом з тим, я подав клопотання про відмову скаржникам тій підставі, що аналогічні оскаржуваному рішенню набрали законної сили інші рішення адміністративних судів у адміністративних справах, якими скасовані розпорядження Черновецького від 30.05.2007 р. №№ 640...643 про затвердження тарифів на ЖКП. Крім того, подав на реєстрацію заперечення проти касаційних скарг КМДА, Київенерго та ДарТЕЦ. Тут вже друга секретарка почала відмовляти у реєстрації, мовляв, ми з Вам так не домовлялися. На що я їй зауважив, що вперше її бачу, і ні про що не домовлявся. Однак, зареєструвавши перший документ, сказала, що інші не прийме, бо у неї багато роботи, а я її відриваю. Чуєте, той самий фольклор у Вищому (куди далі?) Адміністративному суді України! Я почав наполягати, дістав диктофон, звернув її увагу на двох свідків, які підтвердили, що посвідчать факт її ганебної поведінки, почав вимагати викликати міліцію, щоб скласти протокол про правопорушення з її боку. ПОДІЯЛО! Все, що вона прийняла і зареєструвала, було раніше частково викладене в "Нарисах", а решта - сьогодні. Посилання нижче.
Висновки невтішні для існуючої системи підбору кадрів навіть у вищих судових інстанціях України. За що отримує високу зарплату і різного роду пільги голова ВАСУ, який керує апаратом суду? Чи наділений хоч один працівник суду елементарним людським розумом, не кажу вже про сумління? Чи не краще було зекономити такий дорогоцінний для них час і зареєструвати вхідні документи за 60 секунд, а не сперечатися протягом 20 хвилин? Хто знає?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email