Судді Шевченківського Районного суду м. Києва
Бужак Н.П.
Рянді Аркадія Івановича
прож. м. Київ-107,
вул. Татарська 21, кВ 28
Пояснення
Отримав позовну заяву від п. Єрмак про знесення мого металевого гаражу по вул.Печенізькій.
По суті позову заперечую по всіх наведених фактах:
1. Спірним вважаю саме право пана Єрмака на власність будинку , бо ще на момент встановлення гаражу у 1992 р. будинок був зруйнований та в ньому ніхто не проживав аж поки не було рішення суду №2-2776/2006р., про що є свідки.
2. Земельна ділянка про яку повідомляє позивач не знаходиться в його володінні, саме навпаки він самовільно збудував будинок безпосередньо біля мого гаражу у 2006р.
3. Правоохоронні органи ні як не встановлювали правові основи встановлення гаражів на цій ділянці. Ними було встановлено власників гаражів і то з суттєвими помилками.
4. Адміністрація шевченківського р-ну викликала мене на комісію з приводу начеб то самовільного встановлення гаражу. Де були наведені документи , що підтвердили право на його встановлення: Рішення Шевченківської РДА від 18.09.1992 №7, Дозвіл РДА на реєстрацію нового гаражного кооперативу на території по вул. Печенізька (лист № 171-Т-641від 10.03.02р.) та документи по гаражному кооперативу.
Основуючись на вищенаведене висуваю зустрічний позов на п.Єрмака про знесення самовільно збудованого будинку на землі що безпосередньо прилягає до мого гаражу, та звільненню території, що виділяється для місцевою владою для гаражного кооперативу по вул. Печенізькій.