'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрый день, Виктор Иванович.  (Прочитано 4160 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Михаил

• Гість
Добрый день, Виктор Иванович.
« : 02 Липня 2009, 17:59:34 »

Добрый день, Виктор Иванович.

У меня сегодня вышла статья в "Донецких новостях". У нас тут горводоканал и теплосеть должников отключали, так их чуть не поубивали.
Словом бросаю ссылку. Читайте.

http://dnews.donetsk.ua/2009/07/01/kommunalschiki-i-potrebiteli-vojna-bez-mira/
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Доброго вечора, Михайле. На жаль, на сайті "Донецьких новин" не знайшов Вашої публікації. Крім двох портретів - симпатичної жінки та молодого чоловіка - нічого конкретного по темі. Може, уточните адресу - рубрику, сторінку, чи інші реквізити?
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу, за наведеним Михайлом посиланням відкривається сайт газети з такою назвою: ДОНЕЦКИЕ НОВОСТИ
Газета №1 в Донбассе!
Потім дов-же-лез-на блакитна порожня смуга вниз — а внизу текст статті Михайла.
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Уточнення: ця смуга була в мене з причини змінених шрифтів у улюбленому браузері — але, можливо, у Вас така сама ситуація. В іншому браузері, де я не робила таких налаштувань, стаття розташована зверху, як і належить, за вказаним посиланням. Називається «Коммунальщики и потребители: война без мира».
Записаний

Михаил

• Гість

Та ссылка, которую я дал - действует. По ней открывается статья. Если не получается, то можно зайти на сам сайт www.dnews.donetsk.ua и там самая верхняя статья называется "Коммунальщики и потребители: война без мира".
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Сьогодні вдалося відкрити цю публікацію. Після 3-хвилинної затримки. Я навіть написав коментар, але він не з\\\'явився. Мабуть, знову якась технічна затримка. Тому викладаю його повторно тут:
"Написано яскраво, але не зовсім професійно. Питання про оплату послуг з ЦО вирішується дуже просто - встановіть квартирні теплолічильники. Як це здійснити - вже багато років підряд повідомлялося на сайті gro-za.io.ua та на інших сайтах. При наявності теплолічильника та приладів регулювання (радіаторних) будете платити за ту кількість теплоенергії, яку фактично споживали. А можете взагалі перекрити відсікаючий вентиль - і до Вас не буде ніяких претензій. Бо облік ведеться лічильником автоматично.
Стосовно інших питань. Міф про можливість перекрити каналізацію у квартирі за несплату послуг з ГВП чи ХВП давно розповсюджувався зацікавленими особами. Але при цьому жодного підтвердженого випадку ніхто не продемонстрував. Одні чутки. Між іншим, з каналізаційного люку на подвір\\\'ї до квартирного стояка з відгалуженням дістатися технічно неможливо. Але якби навіть у стояк водовідведення був вставлений зверху чи знизу якийся обмежувальний пристрій, на зразок труби меншого діаметра, то, по-перше, це було б несанкціонованим втручання в мережу, яка належить співвласникам будинку. По-друге, таку трубку елементарно можна продірявити з квартири. Нарешті, хочете отримувати послуги і платити за них по закону - виконуйте самі норми закону. Питання - скільки мешканців Донецька чи Дніпропетровська уклали Типові договори про надання послуг, затверджені постановами КМУ від 20.07.2005 р. № 630 та від 12.07.2005 р. № 560 (нині діє постанова від 20.05.2009 № 529). Відповідь - близько нуля. Тому маєте такі наслідки."
Записаний

Михаил

• Гість

На сайте принятие коментов на украинском языке программно не предусмотрено. Поэтому я перевел его на русский и поставил от вашего имени. На мой вопрос: А шо такое? сисадмин ответил, что так как новый сайт разрабатывается и вот-вот будет готов, то дорабатывать старый нет смысла.
Надеюсь, вы не против, чтобы я использовал ваш коммент и в бумажном варианте?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Михайле, звісно, я не заперечую. А от відносно "Програмно не передбачено прийняття коментарів на українській мові" - це мене трохи дивує. Невже хтось навчився так добре відрізняти одну мову від іншої програмними засобами? А якби коментар був на англійській, чи білоруській або польській мовах, то програмне забезпечення також би заблокувало? А якби на безграмотній російській, чи суржику, то сталося б те ж саме? Згадується жартівлива російська пісенька: "Кто собаку съел в науке, всё сумел преодолеть, - всё равно не сможет брюки через голову одеть. Ладушки, ладушки ..." Це той випадок?
Записаний

Михаил

• Гість

Хорошо. Возможно я не совсем корректно выразился. Программа на сайте не принимает никакой иной кодировки, кроме русской. Комментарий любым другим языком (кодировкой) выглядит как крокозябры, воспринимается как ошибка и автоматически удаляется.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Все одно незрозуміло. "От зараз я пишу на клавиатури з росийською розкладкою". Невже Ваша програма настільки інтелектуальна, що текст в лапках відтворить у виді "крокозябри" і не пропустить у коментарі, хоч коди символів російські? Якщо так, поділіться такою програмою, будь-ласка. Однак, мені здається, цією "Програмою" насправді є SysAdmin, або особа, що виконує його функції. Можна його ще назвати "Цензором". Чи помиляюсь? До речі, у Вашому перекладі мого коментаря залишилися символи латинського алфавіту (адреса мого сайту), і нічого не сталося. Я не заперечую проти редакційної політики будь-якого видання, у тому числі й Інтернетівського. Але у такому випадку слід про обмеження повідомити відкрито. Я, наприклад, блокую IP усіх дописувачів, які користуються ненормативною лексикою, і не приховую цього. Навіть мав справу з десятками хакерів, які атакували мій інший сайт viki1234.io.ua Перегляньте сторінки Форуму того сайту, щоб упевнитися.
Записаний

Михаил

• Гість

Виктор Иванович, я не являюсь спецом в области системотехники и программирования и даю вам такое пояснение, которое получил сам. Я лично убедился, что комментарий на украинском поставить невозможно. И поэтому перевел ваш на русский. Механизм, действия мне непонятен и объяснить его я не могу. Но думаю, цензура маловероятна. Дело в том, что мы публикуем материалы и на украинском языке. Случается это, прямо скажем нечасто, но с десяток случаев я могу припомить без труда (да я и сам пару раз писал на украинском, так как, увы, я единственный здесь, кто свободно владеет языком).
Нет, не думаю, что это какое-то умышленное ограничение.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email