Шановний Вікторе Івановичу, зичу Вам доброго дня та міцного здоров’я!
Ви у свій час дуже багато висвітлювали питань щодо повернення депозитів із проблемних банків, давали слушні поради та консультації. Депозит я забрав, але в панчосі як гроші не грій, вони не розмножуються. Мені запропонували відкрити поліс ТАС-Лайф у страховій компанії СК ТАС для недержавного накопичення капіталу на пенсію терміном від 10 до 20 років та створенням захисного грошового „зонтику” на випадки: а) природної смерті –відповідна страхова сума + інвестиційний дохід; б) нещасний смертельний випадок – подвійна страхова сума + подвійний інвестиційний дохід; в) ДТП із смертельним випадком – потрійна страхова сума + потрійний інвестдохід ( в цих випадках гроші одержують вигодонабувачі на протязі 15 днів, а не через пів року, яких я вкажу в полісі), відповідно до ЗУ "Про страхування". Про старість, я рахую, потрібно думати з молоду. Ви людина з великим багажем досвіду, порадьте, чи є сенс з цим зв’язуватись, яка користь. Банкам уже ніхто не вірить, чи вірять Страховим компаніям, які перестраховані в іноземних перестраховочних компаніях. Наприклад СК ТАС. Спасибі за відповідь, з повагою, Микола.