'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго часу доби Вікторе Івановичу.  (Прочитано 3281 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• Гість

Доброго часу доби Вікторе Івановичу.
Мене направив до Вашого сайту один мій товариш після того, як я звернувся до нього за порадою щодо вирішення однієї проблеми.
Ситуація має місце в м. Одеса. На початку цього року ЖЕК виставив підприємству рахунок за опалення, в якому тариф перевищував тариф попереднього місяці в три рази.
Моє иптання стосується того чи має ЖЕК право затверджувати тарифи смостійно чи повинен він їх погоджувати з міською радою/адміністрацією?
Дайте поислання на нормативні акти, які врегульовують ці питання. Буду дуже вдячний за якісь практичні рекомендації як вгамувати апетити ЖЕКу.
Мій і-мейл: chumak2009@gmail.com

З повагою, Олександр
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тарифи на комунальні послуги затверджують органи місцевого самоврядування. Усі посилання на законодавство викладені на Головній сторінці цього сайту, а також у численних Нарисах. А щоб вгамувати апетити ЖЕКу, слід спочатку пред\\\'явити претензію до нього, а потім, у разі її відхилення, звернутися з позовом до Господарського суду.
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю
На: Олександр - Київ - Ukraine 2009-07-11 19:53:44
« Reply #2 : 12 Липня 2009, 12:55:47 »

На: Олександр - Київ - Ukraine 2009-07-11 19:53:44
Шановний Олександре! Можемо додати, що для проведення правильної, а головне дієвої політики у відносинах з балансоутримувачем будинку та виконавцями житлово-комунальних послуг доведеться вивчити законодавство з питань тарифів та взаємовідносин сторін у сфері житлово-комунальних послуг. І тут неоціненною допомогою будуть Вам обидва сайти Віктора Івановича — і цей, і попередній: http://viki1234.io.ua. На сторінках НАРИСИ цих сайтів розміщено десятки адміністративних та цивільних позовів з докладним обґрунтуванням позовних вимог та інших матеріалів процесів, які на живих прикладах пояснюють дію законів і суть правовідносин у різних суспільних та побутових життєвих ситуаціях. А обидва форуми теж переповнені інформацією — на кожній сторінці щось цікаве та корисне. Ось для початку матеріали, розміщені Віктором Івановичем на сторінці НАРИСИ: http://io.ua/s69670 — ТАРИФИ на ЖКП – визначення понять відповідно до законодавства: «Встановлення тарифів, Затвердження тарифів, Погодження тарифів, Формування тарифів, Регулювання тарифів, Розрахунок тарифів».
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email