Короткий звіт про перебіг судового засідання від 10.01.2007 р. Суддя Притула Н.Г. відхилила усі мої шість заяв про забезпечення доказів, а також заяву про забезпечення позову шляхом призупинення 9 оскаржуваних розпоряджень Черновецького Л.М.
Ухвалу про відмову забезпечити докази буду оскаржувати у апеляційному порядку, а інша ухвала оскарженню не підлягає.
Завтра отримаю фонограму судового засідання і, можливо, опублікую. Крім того, на наступному засіданні 12.01.2007 р. об 11-00 маю намір заявити про відвід судді у зв\\\'язку з її упередженістю на користь Черновецького Л.М. та постановленням завідомо неправосудних ухвал. З цього приводу маю намір також поскаржитися у кваліфікаційну комісію суддів, та написати заяву в ГПУ про скоєний нею злочин проти правосуддя.
Зрозуміло, що відвід судді не буде нею задоволений, це ж не унтер-офіцерська вдова, проте миритися з суддівським свавіллям не має сенсу. Я ніколи з цим не мирився, і більше половини справ вигравав, а в позовах проти КМДА - навіть усі.