'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: http://obkom.net.ua/news/2009-07-15/1316.shtml - ще одне брехливе джерело ін  (Прочитано 3835 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

http://obkom.net.ua/news/2009-07-15/1316.shtml - ще одне брехливе джерело інформації. Було б гарно, якби визнали та спростували з посиланням на Головну сторінку цього сайту.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Що пише \"Обком\":
« Reply #1 : 15 Липня 2009, 22:24:18 »

Що пише "Обком":
В «Обком» поступило следующее сообщение пресс-службы Блока Виталия Кличко: "Шевченківський районний суд Києва ухвалою у справі №2а-57/09 зупинив дію розпоряджень КМДА від 29 квітня 2009 року, оскаржуваних Віталієм Кличком".
Перед тим, як щось писати, спочатку слід перевірити. Для чого розповсюджувати брехню?
Записаний

innask

• Гість

Виктор Иванович, не расстраивайтесь, мы-форумчане зато знаем и восхищаемся Вами и Вашей работой. Наша благодарность идет из сердца и души и передается самым непостижымым образом к Вам. вы свет в темном царстве. Что-то я соскучилась по Вашщей критике в мой адрес, она меня подстегивает быть лучше и ровняться на Вас.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Дякую, Інно Іванівно. У відсутності свіжої інформації немає підстав для критики. Поки-що у Вас все гаразд.
Записаний

Леонид

• Гість

Уважаемій Виктор Иванович, о Вас и о Вашей гигантской и героической работе буду писать на всех доступных форумах. К этому ;е призываю всех посетителей этого сайта. Правда восторжествует! А некоторые сайты и Вас, Виктор Иванович, не забыли:
http://news.tochka.net/11500-povyshenie-tarifov-v-kieve-priostanovili
Записаний

Людмила Е.

• Гість

Уважаемый Виктор Иванович! Сквозь слезы пишу эти строки. Хотя я понимаю, что нет порядочных политиков (как сказал известный философ –«стать политиком – перестать бвть человеком»), но все же хотелось верить, что молодой Кличко так низко не опустится. Ошиблась. Он такой же, как все: чужие достижения с легкостью выдал за свои.. Сколько лет Вы трудитесь, скромно и последовательно идете к цели, и вам помогает Бог. А вот такая «шелуха», как Блок Кличка, пожинают чужие плоды. Что поделаешь, ведь воля к власти – самый серьезный импульс и самый тяжелый грех человека. Я сегодня смотрела канал «Интер», «5 канал» - там говорилось о «тарифной» победе Блока Кличка. НО ЭТО ВАША ПОБЕДА! Обидно, нет слов. Хотя обида - чувство мелкое, сильные люди великодушные. Вы, Виктор Иванович - сильный человек. А я нет. Поэтому, это я так не оставлю, и приложу все свои усилия, чтобы рассказать правду. И, напоследок, хочу сказать всем НЕПОРЯДОЧНЫМ людям: «В жизни четко работает закон «отдавания - получения». Известно, что, чем больше отдаешь, тем больше получаешь. А на чужих достижениях карьеру не сделаешь, потому, что по Законам Вселенной, это не ваши достижения. Даже если вы с их помощью преуспели, все равно что - то да отнимется, причем, самое ценное: любимый человек уйдет или пропадет здоровье».
ПРОШУ АКТИВНЫХ ФОРУМЧАН ПОДДЕРЖАТЬ В СИЛУ СВОИХ ВОЗМОЖНОСТЕЙ СКРОМНОГО, ЧЕСТНОГО, ПОРЯДОЧНОГО, ВЫСОКОМОРАЛЬНОГО ЧЕЛОВЕКА – В.И.КУЛЮ.
Людмила Е., психолог
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

To: Леонид - Киев - Ukraine 2009-07-16 00:11:17 8 час назад.
http://news.tochka.net/11500-povyshenie-tarifov-v-kieve-priostanovili - "Шевченковский райсуд Киева 6 июля приостановил повышение тарифов в Киеве с июня для обеспечения иска депутата Киевсовета Виталия Кличко, объединенного в одно судебное производство с иском физлица Виктора Кули. Автор: Олег Дорошенко. По материалам: Українські Новини".
І тут брехня. Питання про об\\\'єднання в одне провадження позову Віталія Кличка з моєю справою № 2а-57/09 у суді не розглядалося. Більше того, питання про відкриття провадження за адміністративним позовом Віталія Кличка до цього часу не вирішене, оскільки перша редакція його позову містила недоліки. На даний час позов Кличка після усунення недоліків перебуває на розгляді у судді Волошина, а моя справа знаходиться у давно вже відкритому провадженні. Саме у цій справі суддею Савицьким О.А. була постановлена ухвала: "Зупинити дію розпоряджень Київської міської державної адміністрації від 29 квітня 2009 року". Як вже повідомлялося, КМДА її оскаржило у апеляційному порядку. Тобто, ніякої перемоги не було, це чергова процесуальна дія.
Олегу Дорошенку та іншим журналістам Києва порадив би уникати ситуації, коли автор публікації чув дзвін, та не знає, де він. Не думаю, що Віталію Кличку, з яким я особисто знайомий, потрібна така ведмежа послуга.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

To: Людмила Е. - Киев - Ukraine 2009-07-16 03:33:58 5 час назад
Дякую за підтримку нашої спільної справи. На відміну від політиків, я не рвуся до влади і ніколи не був суб\\\'єктом владних повноважень. Мене обурює ставлення "слуг народу" до свого "електорату", а також поведінка падких до сенсацій журналістів. А боротьба проти Черновецького та його незаконної діяльності буде продовжуватися ще довго, може років чотири. Бо поки він при владі, буде тиражувати свої одноособові незаконні розпорядження, випускаючи їх під все новими та новими номерами. А його заступник Голубченко підтвердив наміри свого шефа, додавши при цьому "Кому-небудь набридне" (оскаржувати незаконні тарифи).
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email