'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый Виктор Иванович! Я здесь впервые на форуме, н...  (Прочитано 2953 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Таня

• Гість

Уважаемый Виктор Иванович! Я здесь впервые на форуме, но на сайт Ваш захожу частенько. Под впечатлением от Вашей гражданской позиции я от имени всех жильцов своего дома составила коллективное заявление начальнику ЖЕКа по поводу тарифов с обоснованием нашего отказа их оплачивать. Хотела бы, чтоб Вы ее глянули хоть одним глазком, потому что такую же заяву уже хотят подписывать жители соседних домов. К сожалению, не нашла на сайте Ваших координат (например, е-мейл), а на форуме размещать не могу - там 2 листа текста.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
To: Таня - Киев - Ukraine 2009-07-16 18:38:00
« Reply #1 : 16 Липня 2009, 20:14:07 »

To: Таня - Киев - Ukraine 2009-07-16 18:38:00
Мила Таню! Ви можете розмістити текст заяви у будь-якому файло-обмінному ресурсі Інтернету. Недавно Інна Іванівна, що мешкає у м. Бровари, навела одну з таких адрес, пошукайте серед свіжих повідомлень на Форумі. Крім того, Ви можете розмістити свій текст також і на Форумі. Якщо його обсяг буде за великим для коротких повідомлень, то я його перенесу у Нариси з відповідним посиланням. Як краще - вирішувати Вам. Свою електронну скриньку я використовую виключно для приватного спілкування з родичами та давніми знайомими. Не хотів би, щоб шквал суспільно-корисної інформації проходив саме через персональну скриньку. Крім того, займаючись правозахисною діяльністю, маю на меті навчати зацікавлених способам самозахисту від чиновників різного толку, а також миритися один з одним у приватних справах, не доводячи спір до суду. Так краще.
Записаний

innask

• Гість

Для Таня - Киев - Ukraine 2009-07-16 18:38:00 - адреса файлообмінника http://filekeeper.org/download/salamandra/
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email