'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу на форумі Ви пропагуєте ме  (Прочитано 3098 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Татьяна

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу на форумі Ви пропагуєте мешканців укладати Типові договори, але ж при укладанні договору виникає питання тарифів ( згідно з предметом договору є- зобов"язання споживача проводити оплату за встановленим тарифом), а так як на даний час тарифи оскаржуються, то незрозуміло, які тарифи повинні вказуватись при укладанні договору. Ви зазначали, що вже уклали такий договір, та захистили себе від грабіжницьких тарифів, дуже цікаво за якими тарифами Ви уклали Типовий договір? Так як я також маю намір захистити себе і укласти Типовий договір, прошу вказати № та дату Розпорядженнь, якими Ви керувались при укладанні Типового договору по Постанові № 630 КМУ
Записаний

Олександр

• Гість

Останні законні тарифи - ті, які були перед 01.12.2006, тобто ще встановлені при О.Омельченко. Ось їх і треба вказувати.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я керувався домовленостями з моїм виконавцем послуг, оскільки законно встановлених тарифів на утримання будинків він не надав, а щодо інших послуг тоді діяли тарифи О.О. Омельченка. Крім того, в будинку з даховою котельнею по вул. Боткіна, 4 тарифи були встановлені рішенням суду по собівартості, а не на основі тарифів О.О.О. Останні договори були укладені 18 серпня 2008 р., чинні по даний час і не переглядалися, хоч сигнали з цього приводу подавалися, але такі слабенькі, що не було підстав на них реагувати. Я запропонував виконавцю послуг - давайте за утримання будинку я буду оплачувати ту частину, яку ви можете підтвердити даними бухобліку. Отримав відповідь - підтверджувати не будемо, і взагалі нам Ваші гроші не потрібні. Тут ще слід зазначити, що за ЦО, ГВП і ХВП я сплачую за показами квартирних приладів обліку. Тому влітку суми взагалі "смішні". А взимку додається ЦО, однак кількість Гігакалорій набагато менша, ніж та, яку малює Київенерго іншим споживачам.
На даний час тарифи О.О.О. скасовані розпорядженням Черновецького, яке (чи не єдине?) зареєстроване в ГУЮ м. Києва (див. Головну сторінку сайту). Тому при укладанні договорів Ви можете ставити які-завгодно тарифи, а Ваш балансоутримувач у разі спору нехай складає протокол розбіжностей. Далі переддоговірний спір вирішується у суді. Більш короткого шляху не існує. Мені це доводилося робити тричі у зв\\\'язку зі змінами законодавства та реорганізацією комунальних підприємств, причому для трьох споріднених сімей. Однак останнього разу спір вирішився мировою угодою, яку затвердив суд.
Договори на утримання будинків мені доведеться ще раз переукладати для кожної з трьох сімей, оскільки вони не відповідають Типовому, затвердженому постановою КМУ від 20.05.2009 р. Однак, на даний час укладати ні з ким. Директор КП "Індустріальне" у відпустці. Юрисконсульт також. Чекаємо до кінця липня.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email