'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, опять про тарифы по 529 Постановлению,  (Прочитано 2447 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

innask

• Гість

Виктор Иванович, опять про тарифы по 529 Постановлению, там размещены формулы, в которые надо подставлять некие данные: наприклад, Витрати з прибирання прибудинкової території (В) пт
визначаються за формулою В = (О + В + Н + М + І) : П, пт з де О - заробітна плата; В - відрахування із заробітної з ф плати внесків до Пенсійного фонду України та інших фондів соціального страхування; Н - накладні витрати; М - матеріальні витрати; І - обов\\\'язкові платежі до бюджету; П - сумарна загальна з площа квартир (житлових приміщень у гуртожитку) та нежитлових приміщень у житловому будинку (гуртожитку). Яким чином роздобути ці данні, щоб порахувати дійсну вартість послуги. Це перше питання.

Друге питання - innask - Бровары - Ukraine 2009-07-16 23:29:53 та нижче 2009-07-17 20:27:11 на першій сторінці форуму. Вдячна за відповідь.
Записаний

innask

• Гість

А про тарифи в Броварах, я маю зробити запит до Міськради, але ж економічне обгрунтування, також від них витребовувати, чи яким чином їх розрахувати, бо в Київі зрозуміло, все публікується, а в Броварах ніяких публікацій та розрахунків, квитанції просто приходять з сумою боргу, без розшифрування.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Друге питання - innask - Бровары - Ukraine 2009-07-16 23:29:53 - не знайшов такого ні на першій, ні на другій сторінках Форуму. Стосовно 2009-07-17 20:27:11 - відповів. Тільки 2009-07-17 не може з\\\'явитися нижче, ніж 2009-07-16, якщо тільки це не початок теми.
Щодо порядку формування тарифів. Дані для розрахунків беруться з первинних документів бухгалтерського обліку. Тільки хто ж його веде? Закон України "Про бухгалтерський облік" відверто ігнорується усіма житлово-експлуатаційними організаціями. Тому і твориться таке безладдя. Відносно різниці між Києвом і Броварами. Ніякої різниці щодо обов\\\'язку дотримуватися законодавства не існує. Тариф формує не рада, а виконавець послуг. Він же і обґрунтовує його. А рада перевіряє та затверджує, або відхиляє. Щоб квитанції про сплату за послуги були підкріплені, спочатку слід домогтися укладення Типових договорів по КМУ-630 та КМУ-529, у разі необхідності - через суд. Але для наших людей це велика матерія. Простіше помітингувати. Рішення ради можна оскаржити у суді, якщо вона перевищила свої повноваження і "підправила" постанови КМУ.
Записаний

innask

• Гість

Питання в тому , що при зверненні до ЖЕКа я повинна вказати, з нашої з Вами розмови тарифи, за якими я маю сплачувати, але в наших Броварах я в ЖЕК плачу за прибирання прибудинкової території 50 гривень, а моя мама на сусідній вулиці в Коопреатив- 100 гривень. От я хочу розібратись, скльки коштує прибирання і яким чином про це дізнатись. Якщо ЖЕК мені напише в угоді 100 гривень, то я не можу підписати таку угоду, але я повинна на щось посилатись при обгрунтуванні ціни, але я не вмію розрахувати і думаю, що така проблема турбує не тільки мене.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Без звернення до суду це питання в нашій країні вирішити неможливо. Спробуйте витребувати документи бухобліку, які підтверджують фактичні витрати на утримання будинку і прибудинкової території. Виявиться, що таких документів не існує в природі. Бо не визначені межі прибудинкової території, немає відповідного державного акту. Тобто, вся навколишня територія належить територіальній громаді міста, а тому поки не буде передана балансоутримувачу будинку у користування чи у власність, то того часу немає підстав платити за її утримання. Ви ж не платите за прибирання вулиць, тротуарів, стадіонів, іподромів, пляжів, аеродромів і ще чого завгодно? Відносно будинку - якщо не підтверджуються документально витрати на поточний ремонт, обслуговування приладів обліку, прибирання сходових кліток, горищ, підвалів, утеплення перед початком осінньо-зимового періоду, то і ці витрати відпадають. Можливо, залишиться вивезення сміття, утримання ліфтового господарства. Все це можна або підтвердити, або спростувати. Тільки без судової тяганини не обійтися. У моєму випадку все закінчилося "нульовим" тарифом, який вже діє 4 роки з дати прийняття постанови КМУ № 560 (12.07.2005 р.). Але цьому передувала тривала боротьба до того.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Інно Іванівно, я підготував для Вас архівний файл з таблицями Excel, але наданий Вами файлообмінник незручний - через 30 днів розміщений файл може бути видалений. Не хотілося б займатися безперспективною роботою. Може пошукаєте вічизняний ресурс з більш тривалим періодом зберігання? У мене просто не вистачає часу на ці пошуки.
Записаний

innask

• Гість

Вікторе Івановиче, дякую за відповідь. Я правильно розумію, що нульовий тариф фийшов, тому що Ваш ЖЕК не підтвердив витрати по бухобліку? Я спробую зробити запити до свого ЖЕКу та маминого Коопреативу про обгрунтвання тарифів. Пошукаю триваліший файлообмінник, але є ще питання про відповіді Міськради стосовно листа-відмови від послуг ЦО, я їх розмістила в тому файлообміннику, та читала про Вашу зайнятість судовими справами і те що Ви почитаєте на вихідні, тому просто нагадую, якщо Ви знайдете хвилинку почитати та прокоментувати. Я Вас вже замучіла питаннями, вибачте і ще раз дякую.
Записаний

innask

• Гість

Виктор Иванович, я даю новый адрес файлообменника отечественного на новом сайте Лига прав, это новый сайт, котрый создали модераторы группы Юристы Украины, которая находится на сайте одноклассники.ру Поскольку в этой группе зарегестрированы более 15 тысяч юристов из Украины, было решено для более удобного общения и обмена мнениями и советами создать такой сайт, но на нем надо регистрироваться, причем через модераторов, тогда можно получить статус пользователя, а не гостя с расширеным набором прав, не знаю будет ли это для Вас удобно, если нет сообщите, но таким образом огромное колличество юристов смогут увидеть Ваши творения. Если вы готовы там регестрироваться и разместить свою таблицу, то сообщите мне, а я сообще модератору, чтобы присвоил Вам статут пользователя. http://ligaprav.com.ua/ru/files
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Цей файлообмінник мене не влаштовує, оскільки для реєстрації потрібно надавати персональні дані, які я не бажаю розповсюджувати серед необмеженого кола посторонніх осіб. Наслідки відомі - закидають поштову скриньку спамом, і таке інше. Запевненням про те, що конфіденційна інформація не розкривається, вірити не можна, бо розкривається все, було б бажання. У якості доказу можу повідомити про Вашу персональну IP-адресу в Інтернеті. Хоч це інформація не для розповсюдження, і Ви мені її не надавали. Не буду говорити, скільки зусиль я витратив, щоб позбутися спавму на своїх сайтах. Перегляньте свіжі повідомлення у Форумі viki1234.io.ua, і Ви в цьому переконаєтеся. Пропоную отримати у мене потрібні файли на будь-якому зручному для Вас носієві цифрової інформації, а потім, при бажанні, розмістити їх в Інтернеті, проти чого я не заперечую. Навіть буду втішеним, якщо зацікавлені користувачі Інтернету зможуть отримати до них доступ.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email