'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, такой вопрос. При внимательном изучен...  (Прочитано 2540 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Таня

• Гість

Виктор Иванович, такой вопрос. При внимательном изучении своей платежки обнаружила, что по новым тарифам нам пересчитали только услуги по содержанию домов и придомовых территорий и отопление. Х/в и газ посчитаны по старым тарифам! Это как понимать? Частично исполняют новые постановления КГГА, а частично нет? Или я все неправильно поняла?
Записаний

Saab

• Гість

Все тарифы, кроме газа, в рассылаемых платежках - новые. Тарифы на газ устанавливает НКРЭ и они с декабря 08г. не менялись. А х/в - может ваша бухгалтерия просто ошиблась, и тогда в следующем месяце ждите перерасчета с доплатой.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Таню, а який сенс коментувати чи приймати до уваги нікчемні документи? Відповідно до ЦК України (ст. 216) недійсний (нікчемний) правочин не створює юридичних наслідків, крім тих, що пов\\\'язані з його недійсністю. Підстави для недійсності правочину визначені у ст. 215 ЦК. Визнання недійсності правочину судом не вимагається, якщо його недійсність встановлена законом (нікчемний правочин).
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Тим більше, що у мене є три судові рішення, в яких рахунки КП ГІОЦ КМДА визнані невідповідними законодавству і такими, що не підлягають оплаті. Про це я багато разів повідомляв у Нарисах, на Форумах цього та іншого сайту http://viki1234.io.ua .
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

480 x 340, 48 кБ
Ось ще один зразок нікчемного платіжного документу. Ви б такий оплачували? Ніяких договорів з цим Товариством з (дуже) обмеженою відповідальністю ніхто не укладав, адреса його невідома, але грошики бажають отримувати. І що Ви думаєте, певна кількість мешканців заплатять, не задумуючись! Пропоную нам з Вами заснувати яке-небудь ТОВ "КП по очистці атмосферного повітря" (скорочено - ТОВ КПпОАП), і розіслати подібні рахунки усім мешканцям м. Києва з штрих-кодами, особовими рахунками та іншим антуражем. Це буде по-Черновецькому ("Як заробити мільйон", маю на увазі його безцінний бестселлер на усіх розкладках макулатури м. Києва).
Запевняю, цей незалежний тест на дурість не подолає добра половина мешканців.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Щоб роздивитися зображення у всій його красі, клацніть по ньому з усіх сил "мишкою".
Записаний

Олександр

• Гість

У нас таке ТОВ називається "ТЦД Цифрал-Сервіс", але адресу вони вказують, та і договір з мешканцями був, але якийсь дивний - всі підписивались, що не заперечують, щоб від їх имені сусідка Х. уклала договір з цим ТОВ по облаштуванню під\\\'їзду домофоном. Якщо не платити, то вони дійсно відключать від домофону. Як я розумію, щоб змусити їх демонтувати домофон, треба, щоб у суд звернувся той, хто не підписався - іншого шляху немає (можливо ще з міркувань, наприклад, пожежної небезпеки)?
Записаний

Олександр

• Гість

Вікторе Івановичу, я не можу знайти судові рішення, в яких рахунки КП ГІОЦ КМДА визнані невідповідними законодавству. Якщо це не дуже важко, дайте посилання, будь ласка. Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Незаконне встановлення обмежувальних пристроїв може бути предметом судового позову з вимогою демонтувати та відшкодувати моральну шкоду. Відповідачем має бути Ваше ТОВ, а також сусідка, яка діяла всупереч вимогам ЦК України про порядок користування спільною сумсною власністю (будинком). У моєму випадку ні та, ні інша особи мені невідомі, а наявність обмежень по доступу в будинок не дуже дошкуляє, оскільки для забезпечення безперешкодного доступу на мою вимогу мене забезпечили безкоштовно 15 електронними ключами-таблетками. Для моїх родичів вистачило. А переговорний пристрій ми не замовляли, то й відключати нічого. До речі, встановлені домофонщиками двері поступово розвалюються. Доводчик вже не може притиснути двері до електронного замка, оскільки цьому заважають проржавілі дверні петлі. Замок не спрацьовує на радість котам і бомжам. Нікого з мешканців це особливо не турбує, оскільки ініціатори-маври отримали свій відкат, і маври відійшли у тінь. Я з самого початку вимагав від ДЕЖ-914 взяти двері на обслуговування. Але ДЕЖ ліквідований, а нове КП "Індустріальне" не збирається ремонтувати чужу недоробку. І взагалі нічого корисного у будинку не робить. Як вони працюють на наше благо, так ми і платимо їм. Проте колись це замкнуте коло розірветься, я впевнений.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Передивіться Форум та Нариси паралельного сайту viki1234.io.ua Або зверніться до Ольги та Л.П. з цим проханням. Вони створили досить ефективну систему пошуку інформації на моїх сайтах. У мене так швидко не вийде. Але згодом, наступного тижня можете нагадати, якщо проблема залишиться актуальною.
Записаний

Олександр

• Гість
Ви мали на увазі ці документи:
« Reply #10 : 18 Липня 2009, 19:08:13 »

Ви мали на увазі ці документи:
http://io.ua/s20210
http://io.ua/s20204
?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Правильно кажете. Хто шукає, той находить. Було ще третє, і якщо не помиляюсь, навіть четверте рішення. Пошук можна продовжити. Але й цього вистачить
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email