'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу, шановні форумчани! Прошу В...  (Прочитано 2627 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу, шановні форумчани! Прошу Вашої підтримки. 21.06.2009 о 15-00 в Солом"янському райсуді (М.Кривоноса, 25) - продовження слухання справи по заборгованості за ЖКП. Суддя Калініченко, справа 2-119/09. У кого є можливість - прошу прийняти участь в засіданні в якості "спостерігачів". Передбачаю боротьбу по визволенню з неправедного полону мого автомобіля.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо не буду зайнятий у нагальних справах, то прийду. Але віддаю перевагу не пасивному спостереженню, а активній участі. Якщо не заперечуєте проти надвння мені повноважень представника за довіреністю. Тоді через деякий час у судді Калінченко О.Б. з\\\'явиться шанс ще раз видалитися у нарадчу кімнату.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Звертаюся також до Ольги та Л.П., Віктора Андрійовича та інших кваліфікованих юристів. Справа носить принциповий характер, а суддя Калініченко О.Б. здатна створити будь-який неправосудний прецедент. Її незаконними діям необхідно поставити ефективний заслін. Це той випадок, коли кількість представників відповідача може перейти в якість судового рішення.
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемые,форумчане, как доехать до Кривоноса 25 Постараюсь быть.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Вікторе Андрійовичу, вітаю Вас, все дуже просто. Вул. Максима Кривоноса - це друга зупинка міського транспорту після Севастопольської площі по Червонозоряному проспекту. Від метро "Шулявська" туди рухається тролейбус № 42, а також маршрутка № 17. Після зупинки слід перебратися підземним переходом на протилежну сторону проспекту, пройти трохи вперед, повернути наліво на вул. Кривоноса. З правого боку побачите спочатку колишній кінотеатр, а наступна будівля - суд. Орієнтир - жовто-блакитний прапор України.
Записаний

innask

• Гість

А еще от Южного ж/д вокзала идут прямая маршрутка, остановка если не ошибаюсь "Просвещение", 10 метров до Севастопольской площади, перейти на противоположную сторону и сразу попадаешь на перепендикулярную улицу -10 минут и упираешься в суд.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Буду вдячна за участь в якості представника! Підкажіть, будь ласка, яким чином найшвидше оформити довіреність.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Найшвидше - звернутися до державної нотаріальної контори. Посвідчуєте стандартну довіреність на представництво в суді та інших установах та організаціях. Нотаріуси знають, як це здійснити.
Водночас пропоную виготовити ПОВНУ копію матеріалів справи (від обкладинки до обкладинки, включаючи і її), а також компакт-диски з технічним записом судового процесу, і передати мені їх заздалегідь для ознайомлення.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Чи портрібна Ваша присутність при наданні довіреності? Яку інформацію потрібно буде надати нотаріусу (паспортні дані, щось інше)?
Якщо не встигатиму, в завтрашньому засіданні - чи можна буде надати повноваження представника за усною заявою зг. п.6 ст.42 ЦПК?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Моя присутність в нотаріальній конторі є зайвою. Якщо не встигатимете підготувати мені матеріали справи, компакт-диски та довіреність, то на засідання не з\\\'явлюся, бо у якості весільного генерала ніколи не виступав. Можете подати клопотання про перенесення засідання на іншу дату, оскільки потребуєте правової допомоги, довіреність не встигли оформити, а представник не мав повноважень ознайомитися з матеріалами справи. Можете мені зателефонувати зараз, я поки-що дома.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість
Все зрозуміло. Готую матеріали.
« Reply #10 : 20 Липня 2009, 11:24:20 »

Все зрозуміло. Готую матеріали.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

І виглядаю завтра о 15-00 на третьому поверсі Солом"янського райсуду тих форумчан, хто зможе прийти.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email