'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, можно попросить Ваш комментарий отно  (Прочитано 3475 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Про вартість лічильників можете знайти інформацію в Гуглі. Найдешевші - типу Actaris. В умовах інфляції які можуть бути ціни? Галопуючі. Скільки коштує 1 кг смородини на базарі? 10-15 грн. А рік тому назад? 3-5 грн. Так і з лічильниками. Я купував за 680 грн. Рік тому назад ціна підстрибнула до 1120 грн. Сьогодні-на-сьогодні слід вивчати прайси. В Інтернеті їх море. Для мене питання не актуальне, бо вже всі лічильники давно куплені і встановлені. Колись було актуальним. Тоді я спроектував і виготовив 2 діючі макети теплолічильників, то маю повну уяву про собівартість. Фотознімки на сайтах у розділі "Фото". Копійчані ці прилади, не складніші за калькулятор. Але попиту немає, тому ціни продавців надто високі.
Записаний

innask

• Гість

Вікторе Івановиче, чоловік працію на фірмі найманим працівником на будівництві. До червня місяця на одній будівельний фірмі- заступником диретора і відповідальним за будівництво 24 поверхового будинку в центрі міста з робочим днем з 8 ранку до 18 вечора і з планьоркою в субботу до обіду. Звільнився з 1 червня, а зараз вже тиждень влаштувався на іншу будівельну фірму головним інженером з такими самими функціями, хіба що робочий день як у людей з 9 до 18. Таку обрав профессію, закінчив КПІ іженер - механік. А коли ті найманий, то з робои не відпрошуватимешься, коли працює будівництво (та ще минулого року людина загінула, впали на голову з верхнього поверху будматеріали). А я як адвокат маю вільний графік і час, щоб розбиратись в усьому цьому безладі, тому й займаюсь цим. Чоловік рано в Київ на роботу, а я вже по місту можу звертатись до всіх відпоідних органів.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ваш чоловік має будівельну професію? То йому і карти в руки! На підприємстві і у контрагентів повинні бути і сантехніки, і електрики, і зварювальники, і спеціалісти у галузі метрології та обліку води, тепла. Будь-яка будівельна організація має ліцензії для здійснення діяльності, яка Вам конче потрібна. У тому числі і та, де працює Ваш чоловік на відповідальній посаді.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email