'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, можно попросить Ваш комментарий отно  (Прочитано 3474 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

innask

• Гість

Виктор Иванович, можно попросить Ваш комментарий относительно ответов Горсовета Броваров на коллективный отказ от ЦО, которые я разместила на http://filekeeper.org/download/salamandra/
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ви не зазначили, який файл слід відкрити. Один з них - текстовий я вікрив, але там абракадабра. Є ще кілька в форматі pdf. Який з них?
Записаний

innask

• Гість

Як раз необхідно відкрити всі інші, крім текстового. Я намагалась Адоб Ридер перевести в текст, получилась абракадабра. " фалі це 2 відповіді Міськради, третій файл це Постанова суду, яка начебто була оскаржена до апеляційного суду, але остаточного рішення Апеляція нібито ще не прийняла. Я хотіла спитати Вас, можливо Ви знаете більше з цього приводу.
Записаний

innask

• Гість

Прийшла повістка суду про призначення попереднього розгляду нашого позову про визнання угоди з тепломережою недійсною на 27.07.09
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Я відкрив і прочитав усі 3 файли формату pdf. На мою думку, подібна переписка може вважатися юридичною вправою без юридичних наслідків. Я вже багато разів на цьому Форумі повідомляв, що замість відключення приміщень від внутрішньобудинкових мереж ЦО та ГВП, слід встановити прилади обліку води та тепла. Це буде простіше у технічному плані, і дешевше - у фінансовому. Плюс менше паперової роботи. Коли послуга не потрібна - перекриваєте вентиль. А лічильник покаже точно, перекривали Ви його, чи ні.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Стосовно постанови Окружного адмінсуду від 09.06.2008 р. у справі № 2/34 про визнання незаконним наказу Мінжилкомунгоспу від 06.11.2007 р. № 169 "Про затвердження змін до наказу Мінбудархітектури та житлово-комунального господарства від 22 листопада 2005 р. № 4" (щодо відмови споживачів від централізованого ЦО) - мені невідомо, чи оскаржувалася вона в КААС. Однак, ще раз підкреслюю, принципового значення це не має. Ставте прилади обліку з термоклапанами - і проблема сама собою вирішується, відносно дешево і сердито.
Записаний

innask

• Гість

Виктор Иванович, спасибо за содержательный ответ. Счетчики с теромоклапанами это те которые в разделе фото? Подскажите где можно приобрести их и какая фирма устанавливает их.
Записаний

innask

• Гість

Виктор Иванович, а если есть технические условия выданые теплосетью на установление счетчиков, какой далее порядок их установки.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Починати потрібно, і я багато разів на цьому наголошував, з укладання Типового договору, затвердженого постановою КМУ від 21.07.2005 р. № 630. Заодно варто вивчити цю постанову, а також розділи ЗУ "Про житлово-комунальні послуги", які стосуються теми. Під час укладання договору Ви з\\\'ясуєте, хто визначений відповідно до законодавства виконавцем послуг з ЦО і, якщо потрібно, - з ГВП, ХВП та водовідведення. Якщо це питання у Броварах вирішено, як колись було в Києві, всупереч законодавству, тоді доведеться розчистити правове поле від бур\\\'янів. Тобто скасувати судовими рішеннями протиправні нормативно-правові акти. Після встановлення договірних відносин з виконавцем послуг переходимо до другого етапу. Трубопроводи всередині приміщення його власник повинен привести у належний стан для забезпечення ефективної тепловіддачі приладів опалення та пропуску мимо радіаторів зайвих потоків теплової енергії у гарячій воді (теплоносію). Якщо система опалення однотрубна, то для цього слід встановити байпаси. При двохтрубній системі нічого встановлювати не доведеться. Але якщо теплорадіатори застарілої конструкції, то їх також потрібно замінити сучасними. Усі перебладнання доведеться узгоджувати з балансоутримувачем будинку, який може зажадати затвердженого міською владою проекту. І тільки після цього можна монтувати прилади обліку. Щодо технічних умов - то це вигадка теплопостачальних організацій. Роботи по переобладнанню трубопроводів та заміні радіаторів опалення може виконати будь-яка будівельна організація, яка має відповідну ліцензію. Думаю, що таких в Броварах можна знайти на кожному кроці. Що стосується монтажу приладів обліку, то і такі фірми повинні бути в Броварах. А якщо не знайдете, тоді в Києві. Она з них - ПП "Аква Україна". Друга - ТОВ "Будмережажитлосервіс". Список можна продовжити . Координати знайдете у Гуглі.
А далі - самовдосконалюйтесь. Мої два сайти дають вичерпні відповіді на всі запитання, бо з однотипними питаннями зверталися десятки відвідувачів. Весь матеріал розсіяний у Нарисах, Фотоальбомах, у Форумах. З поясненнями, кресленнями, фотознімками, текстами договорів, актами про виконані роботи тощо. Слід його тільки відшукати та систематизувати з урахуванням Ваших конкретних умов.
Прийшла на думку байка Крилова: "В навозной куче роясь, Петух нашел жемчужное зарно!" = Успіхів Вам!
Записаний

innask

• Гість

Дякую, починаю пошук. Ви сказалаи, що це дешево і сердито, якщо на Ваших сайтах є ціни, то я знайду, а Броварська фірма назвала ціну в 20000 грн.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Боже мій, а совість у них є?
« Reply #10 : 19 Липня 2009, 19:58:00 »

Боже мій, а совість у них є?
Записаний

innask

• Гість

ПП Аква Украіна знайшла, а ТОВ "Будмережажитлосервіс" -ні, тільки на форумі InfoPort Ваш коментар про встановлення лічильників і те, що Ви міате від них доручення, про те, що гендиректора зовуть
Геннадієм Олександровичем, телефон 8-067-409-50-61. Фірма має ліцензію КМДА на встановлення приладів обліку. Користується Вашим
ноу-хау щодо технології монтажу, а також вирішення юридичних питань. Чи правильно я зрозуміла, щзо при зверненні до них вони вирішують все від юр.питань до виготовлення проекту та встановлення ліічильника?
Записаний

innask

• Гість

Совісті не має, а в 2006 році називали суму у 8000 грн, а як раз офісне приміщення було куплено за кошти всіх родичів, як раз був пік зросту цін на нерухомість і кошти знецінювались, та ще частково з продавцем домовлялись про часткове погашення вартості приміщення протягом 6 місцяів, тому було дуже скрутно, віддавали все що заробляли до копійки.Про лічильники мови не шла, ще гнеобхідно було найти кошти а ремонт, що й було зроблено, а оскільки кожен з нас мав своє робоче місце і повинен був заробляти кошти на життя, та ще й довелося по лікарням полежати досить серьозно, тому й потім вилізла вся історія з тепломережою та боргами, яку зараз вирішуємо.
Записаний

innask

• Гість

Вікторе Івановиче, а яка середня вартість теплолічильника?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Про фірми - для початку цього досить. Для фірм поки-що не підготовлений фронт робіт. Відносно юридичних питань - фірми вимагають від замовника у разі виникнення суперечок вирішувати їх згідно з законодавством. Проект - це не юридичне питання, а договірне. Відносно Вашої ситуації - можна тільки поспівчувати. Слід було усі проблеми навколо приміщення вирішувати набагато раніше. Справа запущена, тому потрібні великі зусилля і час для їх вирішення, перш за все - у судовому порядку. Часу у Вас дійсно обмаль. Потрібна рішуча допомога сильної чоловічої руки. Негоже слабку жінку навантажувати проблемами, які не відповідають її природі та покликанню. Я ніколи в житті так не поступав по відношенню до своїх родичів-жінок. А маю маму, дружину, доньку, невістку, онуку. І трьох мужиків - сина, онука, зятя. Отакий собі інтернаціональний клан!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email