'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, это ссылка на Ваш нулевой договор по с...  (Прочитано 1824 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

innask

• Гість

Виктор Иванович, это ссылка на Ваш нулевой договор по содержанию придомомй территории - http://io.ua/s34959, расскажите каким образом он бул заключен с нулевым тарифом ??? Неужели ЖЭК подписал такой договор?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Так, це один з трьох укладених договорів. Крім нього укладені ще три Типові договори, затверджені постановою КМУ від 21.07.2005 р. № 630. Там також цікаві тарифи. Відносно ЖЕКу. Ніякий ЖЕК їх не підписував, бо у нашому районі ЖЕКи давно вже зникли (разом з радянською владою). Як видно з преамбули, договір укладений між Комунальними підприємством у особі директора з його підписом та печаткою, і споживачем, у даному випадку моєю донькою Іриною Вікторівною, у котрої, до речі, вже є власна донька, а моя любима онука Маша. Гарна Маша, та не наша! Вже давно перебралася в Болгарію, мешкає і працює в Софії (у турагенстві), дистанційно навчається в НАУ. Разів 2 на рік відвідує історичну Батьківщину.
Чому так багато договорів? Бо наша сім\\\'я розрослася, розділилася на 3 окремі сім\\\'ї з окремими квартирами у різних будинках одного мікрорайону.
Як укладалися договори? Все викладено в "Нарисах". Вивчайте, і все зрозумієте. Якщо коротко, договори були укладені добровільно, але після позову до суду. Далі була підписана Мирова угода (викладена в Нарисах). Мирова угода визнана ухвалою суду. На суді представник КП мені сказала такі лагідні слова: "Вікторе Івановичу, ми з Вам більше судитися не будемо. Інакше Ви нас обанкрутите." І ми мирно розійшлися. А якби спір у суді продовжувався, то були б виявлені і оприлюднені такі обставини, що життя директора КП медом би не показалося. З попереднього КП УЖГ я по суду стягнув близько 70 тис. грн. за ненадані послуги, зайво нараховані кошти, невиконання судових рішень, моральну шкоду. Тепер маю власне правове поле. Важко їм зі мною судится, це факт. А постороннім важко зрозуміти, чому були укладені саме такі Типові договори.
Записаний

innask

• Гість
Я в захваті і теж так хочу як Ви :)
« Reply #2 : 21 Липня 2009, 16:32:21 »

Я в захваті і теж так хочу як Ви :)
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email