'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго здоров\\\'я, Вікторе Івановичу! Постійно слідкую  (Прочитано 6506 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

stas_ukraina

• Гість

Додам, що суддя сьогодні навіть вигнала із зали засідань людей, які прийшли мене підтримати на суді. Іще до того, як ввімкнули всю записувальну техніку. Сказала, що звичайним громадянам треба приходити на саме слухання справи. От і думайте про кваліфікацію і незаангажованість суду
Записаний

stas_ukraina

• Гість

Додам, що суддя сьогодні навіть вигнала із зали засідань людей, які прийшли мене підтримати на суді. Іще до того, як ввімкнули всю записувальну техніку. Сказала, що звичайним громадянам треба приходити на саме слухання справи. От і думайте про кваліфікацію і незаангажованість суду
Записаний

Таня

• Гість

Вікторе Івановичу, Ви маєте на увазі Положення про склад, зміст, порядок розроблення, погодження та затвердження проекту розподілу території кварталу (мікрорайону), затверджене наказом Держбуду від 19 березня 2001 р. N 59?
Я також не можу знайти його в жодній базі.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дивіться, наприклад, тут: http://genplan.donetsk.ua/base.php?chapter=mlcat_ofsup&id=110&mlcat_show=mlcat_show_description

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ БУДІВНИЦТВА, АРХІТЕКТУРИ ТА ЖИТЛОВОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом Держбуду України від 16 вересня 1999 р. N 228

Правила та порядок розподілу території житлового кварталу (мікрорайону)

введені в дію з 1 жовтня 1999 року Із змінами і доповненнями, внесеними наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України
від 19 березня 2001 року N 59
Записаний

Saab

• Гість
Нажаль цей наказ теж втратив чинність
« Reply #19 : 23 Липня 2009, 23:15:09 »

Нажаль цей наказ теж втратив чинність
"ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З БУДІВНИЦТВА ТА АРХІТЕКТУРИ
НАКАЗ
від 26 серпня 2005 року N 146

Про скасування наказу від 16.09.99 N 228

На виконання статті 3 Указу Президента України від 01.06.2005 р. N 901 "Про деякі заходи щодо забезпечення здійснення регуляторної політики" та з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до законодавства наказую:

1. Вважати таким, що втратив чинність, наказ Держбуду України від 16.09.99 N 228 "Про затвердження Правил та порядку розподілу території житлового кварталу (мікрорайону)". "
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тоді посилатися залишається лише на Земельний кодекс України. Наприклад, пунктом (в) ч. 1 ст 186 ЗК передбачено, що "проекти відведення земельних ділянок із земель державної чи комунальної власності ЗАТВЕРДЖУЮТЬСЯ органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування, які надають і вилучають земельні ділянки". (Кінець цитати).
Якщо земельна ділянка не виділена у якості прибудинкової території, то вона залишається у розпорядженні органу місцевого самоврядування. А відтак у мешканців багатоквартирного будинку немає ні права, ні обов\\\'язку її утримувати. Немає цього обов\\\'язку і у балансоутримувача. Тобто, висимо у повітрі.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email