'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Апелляционный суд разрешил повышать тарифы на ЖКУ в Ки...  (Прочитано 3579 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

elena

• Гість

Апелляционный суд разрешил повышать тарифы на ЖКУ в Киеве и отменил решение Шевченковского суда.http://podrobnosti.ua/power/2009/07/27/618229.html
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Неправильно. Київський апеляційний адміністративний суд скасував УХВАЛУ (не рішення) про зупинення дії розпоряджень КМДА, і нічого нікому не дозволяв. Адміністративний позов про визнання протиправними та скасування цих та попередніх розпоряджень КМДА залишається предметом розгляду у Шевченківському районному суді м. Києва.
Записаний

Таня

• Гість

Означает ли это, что на данный момент все равно тарифы не действуют, но по Постановлению КМУ? Есть ли у Вас текст апелляционного обжалования КГГА этого постановления?
А насчет того, чьи теперь суды... Так вроде сколько кричали, что суды Юлькины... Оказывается - не Юлькины.
Беда в том, что если суд и Постановление КМУ признает "нерабочим", то и вправду в горле начнется коллапс: люди начнут требовать типовые договоры, опротестовывать перечень и количество услуг, заложенные в тарифы, и тупо не платить вообще. Так что, как по мне, вывод КААС - это пиррова победа КГГА. Жадность фраера и погубит.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Так, розпорядження КМУ ще ніхто не відмінив. Далі все буде залежати від оперативності Печерського райсуду м. Києва по розгляду адміністративного позову КМДА. Якщо буде так, як у Шевченківському суді, де мій позов розглядає вже третій по черзі суддя загалом майже три роки підряд, то кияни можуть спати спокійно. Однак, у даному випадку Печерський суд є кому простимулювати. Тексту адміністративного позову КМДА до КМУ в мене немає. Один з юристів коротко виклав основний мотив - КМУ перевищив свої повноваження. Тобто, слід розуміти так: КМДА може перевищувати, а КМУ - зась!
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Вікторе Івановичу, підкажіть будь ласка! Зовсім дірка в голові. Який закон зупиняє дію і забороняє застосовувати НПА, якщо він оскаржений в судовому порядку?
Питання не про ст. 201 ЦПК України.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Такого закону немає, але відповідно до ст. 144 Конституції України рішення органів місцевого самоврядування з мотивів їх невідповідності Конституції чи законам України зупиняються у встановленому законом порядку з одночасним зверненням до суду. Однак, можна сказати, ця норма є "мертвою", як і багато інших конституційних норм та норм законодавства України. Мої заперечення http://io.ua/s78876 на апеляційну скаргу КМДА містять посилання також і на ст. 144 Конституції України. Але що означає Конституція для деяких суддів в сучасних умовах?
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Таки зупиняє дію НПА, згідно законодавства, тільки звертання до суду.........
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Саме так, згідно з Конституцією. У мене вже набралося кілька підстав для звернення до Конституційного Суду, який пішов у відпустку.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

А то я вже думала, що з тією гонкою у білячому колесі зовсім пам"ять втратила.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email